آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,020
تعداد مقالات33,757
تعداد مشاهده مقاله45,042,023
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,249,300
یزدان پناه, احسان, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. (1399). اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139
احسان یزدان پناه; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی. "اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139
یزدان پناه, احسان, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. (1399). 'اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139
یزدان پناه, احسان, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 177-186. doi: 10.22092/fooder.2021.121498.1139


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب