آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,579
تعداد مشاهده مقاله44,251,588
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,622,659
محمدی, عادله, قربانی, محمد. (1399). بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259
عادله محمدی; محمد قربانی. "بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259
محمدی, عادله, قربانی, محمد. (1399). 'بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259
محمدی, عادله, قربانی, محمد. بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب