آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,012
تعداد مقالات33,669
تعداد مشاهده مقاله44,724,637
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,794,986
محمدی, عادله, قربانی, محمد. (1399). بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259
عادله محمدی; محمد قربانی. "بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259
محمدی, عادله, قربانی, محمد. (1399). 'بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259
محمدی, عادله, قربانی, محمد. بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب