آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,039
تعداد مقالات34,000
تعداد مشاهده مقاله46,061,275
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,292,005
محمدی, عادله, قربانی, محمد. (1399). بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259
عادله محمدی; محمد قربانی. "بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259
محمدی, عادله, قربانی, محمد. (1399). 'بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259
محمدی, عادله, قربانی, محمد. بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 187-206. doi: 10.22092/fooder.2020.342090.1259


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب