. (1401). تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
. "تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
. (1401). 'تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/isfj.2022.126696
. تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور Andinocara) (rivulatu. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/isfj.2022.126696


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.