آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,999
تعداد مقالات33,582
تعداد مشاهده مقاله44,301,783
تعداد دریافت فایل اصل مقاله22,490,274
Yeganeh, S., Nosratimovafagh, A., Javaherdoust, Sh.. (1401). The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244
S. Yeganeh; A. Nosratimovafagh; Sh. Javaherdoust. "The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 3, 1401, 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244
Yeganeh, S., Nosratimovafagh, A., Javaherdoust, Sh.. (1401). 'The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), pp. 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244
Yeganeh, S., Nosratimovafagh, A., Javaherdoust, Sh.. The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(3): 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب