زمردی, شهین, آزدر قره آغاجی, مجتبی, قره خانی, مهدی, حنیفیان, شهرام. (1401). تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ). سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2021.353815.1296
شهین زمردی; مجتبی آزدر قره آغاجی; مهدی قره خانی; شهرام حنیفیان. "تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) )". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/fooder.2021.353815.1296
زمردی, شهین, آزدر قره آغاجی, مجتبی, قره خانی, مهدی, حنیفیان, شهرام. (1401). 'تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) )', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2021.353815.1296
زمردی, شهین, آزدر قره آغاجی, مجتبی, قره خانی, مهدی, حنیفیان, شهرام. تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/fooder.2021.353815.1296


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.