آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,524,408
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,574,973
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
آزاده رستمیان; امیرعلی صادقی; احمد کریمی. "تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 140, 1402, 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. (1402). 'تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(140), pp. 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228
رستمیان, آزاده, صادقی, امیرعلی, کریمی, احمد. تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 36(140): 3-18. doi: 10.22092/asj.2022.358850.2228


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب