بحرکاظمی, معصومه. (1404). اثر خوراک حاوی پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus و پلیفنول فرولیک اسید بر ایمنی غیراختصاصی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی در ماهی قرمز (Carassius auratus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), 65-77. doi: 10.22092/isfj.2025.133854
معصومه بحرکاظمی. "اثر خوراک حاوی پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus و پلیفنول فرولیک اسید بر ایمنی غیراختصاصی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی در ماهی قرمز (Carassius auratus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 1, 1404, 65-77. doi: 10.22092/isfj.2025.133854
بحرکاظمی, معصومه. (1404). 'اثر خوراک حاوی پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus و پلیفنول فرولیک اسید بر ایمنی غیراختصاصی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی در ماهی قرمز (Carassius auratus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), pp. 65-77. doi: 10.22092/isfj.2025.133854
بحرکاظمی, معصومه. اثر خوراک حاوی پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus و پلیفنول فرولیک اسید بر ایمنی غیراختصاصی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی در ماهی قرمز (Carassius auratus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 34(1): 65-77. doi: 10.22092/isfj.2025.133854