آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,376,190
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,824,689
رازقیان رستمی, غلامرضا, هدایتی‌فرد, مسعود, نصراله‌زاده ساروی, حسن, صفری, رضا, فیروزکندیان, شراره, رنجبر, وحید. (1404). تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(2), 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929
غلامرضا رازقیان رستمی; مسعود هدایتی‌فرد; حسن نصراله‌زاده ساروی; رضا صفری; شراره فیروزکندیان; وحید رنجبر. "تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 2, 1404, 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929
رازقیان رستمی, غلامرضا, هدایتی‌فرد, مسعود, نصراله‌زاده ساروی, حسن, صفری, رضا, فیروزکندیان, شراره, رنجبر, وحید. (1404). 'تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(2), pp. 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929
رازقیان رستمی, غلامرضا, هدایتی‌فرد, مسعود, نصراله‌زاده ساروی, حسن, صفری, رضا, فیروزکندیان, شراره, رنجبر, وحید. تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 34(2): 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب