رازقیان رستمی, غلامرضا, هدایتیفرد, مسعود, نصرالهزاده ساروی, حسن, صفری, رضا, فیروزکندیان, شراره, رنجبر, وحید. (1404). تأثیر انواع روشهای پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(2), 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929
غلامرضا رازقیان رستمی; مسعود هدایتیفرد; حسن نصرالهزاده ساروی; رضا صفری; شراره فیروزکندیان; وحید رنجبر. "تأثیر انواع روشهای پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 2, 1404, 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929
رازقیان رستمی, غلامرضا, هدایتیفرد, مسعود, نصرالهزاده ساروی, حسن, صفری, رضا, فیروزکندیان, شراره, رنجبر, وحید. (1404). 'تأثیر انواع روشهای پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(2), pp. 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929
رازقیان رستمی, غلامرضا, هدایتیفرد, مسعود, نصرالهزاده ساروی, حسن, صفری, رضا, فیروزکندیان, شراره, رنجبر, وحید. تأثیر انواع روشهای پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 34(2): 1-15. doi: 10.22092/isfj.2025.133929