آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,011
تعداد مقالات33,659
تعداد مشاهده مقاله44,656,622
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,094,137

1.

تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)

صفحه 1-15
غلامرضا رازقیان رستمی؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ حسن نصراله‌زاده ساروی؛ رضا صفری؛ شراره فیروزکندیان؛ وحید رنجبر


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب