آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,896,737
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,757,459

1.

شناسنامه جلد 6-36

علی صارمی راد؛ عبداله محمدی

2.

تعیین الگوی بهینه کشت گیاهان دارویی با استفاده از مدل ترکیبی TOPSIS-AHP (مطالعه موردی: استان قم)

صفحه 885-897
محمد مهدی فتاحی؛ رسول مهدوی؛ مرضیه رضایی؛ یحیی اسماعیل پور

3.

تأثیر محلول‌پاشی نانوکود کلات و شیمیایی روی بر برخی ویژگی‌های کمّی و کیفی هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis L.)

صفحه 898-911
محمد نیکبخت؛ محمود سلوکی؛ مهدی آران

4.

اثر پودر و اسانس درخت کندر (Boswellia sacra) بر رشد، وضعیت متابولیکی و آنتی‌اکسیدانی و جمعیت میکروبی روده باریک در بلدرچین ژاپنی

صفحه 912-922
مژگان محمودی؛ مهدی خدایی مطلق؛ حسینعلی قاسمی؛ امیرحسین خلت آبادی فراهانی

5.

ارزیابی عملکرد کمّی و کیفی زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss.) در شرایط کشت مخلوط با لوبیا معمولی در منطقه همدان

صفحه 923-946
سیده فاطمه حسینی؛ جواد حمزه ئی

6.

کاربرد تکنیک عکس‌برداری بدون سرنشین در تعیین مطلوبیت رویشگاه Perovskia abrotanoidse Karel. با استفاده از مدل (MaxEnt)

صفحه 947-957
وحیده ریاضی نیا؛ مژگان سادات عظیمی؛ عادل سپهری؛ نرگس کریمی نژاد؛ دیگو کمپتلا

7.

تأثیر روش‌های حاصلخیزی خاک بر عملکرد کمّی و روغن گیاه دارویی سیاه‌دانه (Nigella sativa L.)

صفحه 958-974
جبرائیل ملکی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ حسین حیدری شریف آباد؛ محمدحسین لباسچی

8.

تأثیر عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench) روی عملکرد، برخی شاخص‌های ایمونولوژیک و بیوشیمیایی خون در جوجه‌های گوشتی

صفحه 975-984
فاطمه پور اصغر؛ حمیدرضا علی اکبرپور؛ قربان ملیجی

9.

اوژنول: عامل کارآمد مهارکننده سیستم Quorum Sensing برای کاهش بیماری‌زایی سودوموناس آئروژینوزا

صفحه 985-1004
صبا مسلمی؛ نسیم کاشف

10.

بررسی تنوع ژنتیکی توده‌های مرزه تابستانی (Satureja hortensis L.) براساس صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی

صفحه 1005-1021
رقیه فتحی؛ مهدی محب الدینی؛ اسماعیل چمنی

11.

ارزیابی اثرات تاریخ برداشت و کاربرد قارچ میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری

صفحه 1022-1037
مصطفی امانی ماچیانی؛ عبدالله جوانمرد؛ علی استادی؛ محمد رضا مرشدلو؛ جعفر چابک پور

12.

اثر کاربرد اسید جیبرلیک و اسید سالیسیلیک بر شاخص‌های مورفوفیزیولوژیکی و بازده اسانس گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench)

صفحه 1038-1051
حدیث حسن بیگی؛ مهدی صیدی؛ میثم محمدی

13.

اثر تغذیه‌ای سیلیکون روی صفات مورفولوژیکی و اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) تحت سمّیت کادمیوم

صفحه 1052-1068
جواد قشلاق پور؛ راحله خادمیان؛ بهور اصغری؛ بهنام صداقتی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب