آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,745,592
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,221,795

1.

انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی

صفحه 1-3
شیوا روفی گری حقیقت؛ سیداحمد تقی شکرگذار؛ صغری محبیان اطاقوری

2.

شیوع بیماری ویروسی Tea Plant Necrotic Ring Blotch در باغ‌های چای مازندران

صفحه 4-6
عیسی ناظریان؛ ایرج بهمنی

3.

موانع ارائه خدمات زیربنایی و ترویجی در صنعت چای، با تأکید بر توزیع مساحتی باغات چای

صفحه 7-8
سید محسن سنجری

4.

تاثیر زمان وجین علف های هرز روی درختچه چای رقم کاشف

صفحه 9-11
سید تقی میرقاسمی میرقاسمی؛ علی فاطمی چوکامی

5.

آبیاری قطره‌ای گامی مهم برای دستیابی به تولید اقتصادی چای

صفحه 12-14
کوروش مجد سلیمی

6.

ارزیابی خصوصیات کیفی چای سبز استحصالی نه کلون انتخابی چای در دو شرایط آبیاری و دیم

صفحه 15-16
صنم صفائی چائی کار

7.

فعالیت فیتوشیمی و زیستی ساپونین بذر چای

صفحه 17-18
فاطمه پارسا

8.

چای ماچا و ویژگی‌های آن

صفحه 19-21
مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی

9.

آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن

صفحه 22-24
کلثوم چراغی؛ مریم السادات متولی جلالی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب