آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,020,701
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,244,921

1.

استخراج ژلاتین به کمک آبکافت آنزیمی از پوست فیل‌ماهی (Huso huso) به روش بهینه یابی سطح پاسخ (RSM)

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 47-56
زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور؛ علی معتمدزادگان

2.

استفاده از روش شیمیایی به منظور تولید پروتئین آبکافت‌شده از امعاء و احشاء فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت Listeria monocytogenes‌‌‌

دوره 26، شماره 3، شهریور 1396، صفحه 11-22
ماریا اصغرنیا؛ سکینه yeganeh؛ سید علی جعفرپور؛ رضا صفری

3.

بررسی تاثیرغلظت های مختلف سدیم نیترات و سدیم بی کربنات بر میزان رشد و چربی کل ریز جلبک

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 65-73
فرزانه مهرابی؛ سید علی جعفرپور؛ قربانعلی نعمت زاده

4.

بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون

دوره 25، شماره 2، تیر 1395، صفحه 29-42
سیدعلی جعفرپور؛ رحیمه اصفهانی؛ سید مهدی جعفری

5.

تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 19-29
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور

6.

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس تخمیری ماهی کپور معمولی متاثر از کشت ترکیبی استارتر کالچرهای Pediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum

دوره 26، شماره 3، شهریور 1396، صفحه 51-63
سیدعلی جعفرپور؛ فرزانه یزدان‌پرست؛ رضا صفری

7.

ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 35-46
سید علی جعفرپور؛ عاطفه علی نژاد؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب