آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,844,470
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,410,521

1.

تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست

دوره 19، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 155-168
محمداسماعیل نصرآبادی؛ حماد نوری توپکانلو

2.

ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 75-86
محمداسماعیل نصرآبادی؛ مهدی نیکفرجام


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب