آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,735
تعداد مقالات31,168
تعداد مشاهده مقاله31,175,589
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,539,265

1.

Effects of frying by different frying oils on fatty acid profile of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 11، شماره 3، مهر 2012، صفحه 704-712
E. Zakipour Rahimabadi؛ S. Dad

2.

بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تأثیر‏ روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشوندة روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 14، شماره 3، آذر 1392، صفحه 97-112
پروین شرایعی؛ رضا فرهوش؛ هاشم پورآذرنگ؛ محمدحسین حداد خداپرست

3.

بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب‌زمینی تحت تأثیر‏ روغن مغز بنه، مواد صابونی‌‌ناشوندة روغن‌ مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ ‌کردن عمیق

دوره 14، شماره 3، آذر 1392، صفحه 97-112
پروین شرایعی؛ رضا فرهوش؛ هاشم پورآذرنگ؛ محمدحسین حداد خداپرست

4.

تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغن‌های مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین ها

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 149-163
زهرا مومن زاده؛ آی ناز خدا نظری؛ کمال غانمی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب