آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,976,410
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,242,808

1.

اثرات جایگزینی جلبک Dunaliella salina با سبوس گندم و برنج و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر شاخص های رشد، تجزیه تقریبی بدن و ترکیب اسیدهای چرب Artemia franciscana

دوره 26، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 207-212
شاه نور عشقی؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ ناصر آق

2.

اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 205-218
فهیمه دانش یار؛ سید محمد حسینی؛ اکبر یعقوبفر

3.

اثر جیره های حاوی سطوح مختلف سبوس گندم همراه و بدون آنزیم بر عملکرد تولید در مرغ های تخم گذار

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 127-136
محسن افتاده؛ مسلم باشتنی؛ نظر افضلی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمد رضا اصغری

4.

اثر فراوری سبوس گندم بر کاهش اسید فیتیک و باقیماندۀ سموم دفع آفات نباتی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 71-82
لاله مشرّف

5.

اثر فراوری سبوس گندم بر کاهش اسید فیتیک و باقیماندۀ سموم دفع آفات نباتی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 71-82
لاله مشرّف

6.

اثر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی سبوس و دانه گندم در جیره های همراه و بدون آنزیم بر فعالیت آنزیم‌های سرم و روده، اسیدهای چرب فرار، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتریایی روده جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 253-268
اکبر یعقوبفر؛ نیما ایلاء؛ مینا دهقان؛ علی کوچکی

7.

تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری

دوره 13، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 97-108
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی

8.

تأثیر آنزیم فیتاز و سبوس گندم موجود در جیره غذایی بر برخی شاخص‌های رشد و عملکرد جذب فسفر در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 78-83
نگار محمدی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی شمسایی مهرجان

9.

تأثیر بسترهای غذایی جامد بر میزان اسپورزایی و تولید کیتیناز Trichoderma harzianum Tr6 و کنترل نماتد Meloidogyne javanica در گوجه فرنگی

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 19-28
نیلوفر محمدی فشارکی؛ کیوان بهبودی؛ رامین حیدری

10.

تأثیر فرآوری هیدراتاسیون گرم سبوس گندم با ذرات ریز بر ترکیبات شیمیایی آن و خواص نانوایی خمیر

دوره 13، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 51-60
منا ایوز؛ لاله مشرف


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب