آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,969,419
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,242,460

1.

اثرات آستاگزانتین بر کارایی رشد، میزان بازماندگی و پراکسیداسیون لیپیدی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 34، شماره 4، دی 1400، صفحه 187-193
نجمه شیخ زاده؛ مجتبی ظهوری؛ شلاله موسوی

2.

اثرات دفعات غذادهی بر رشد، بازماندگی و کیفیت آب حوضچه‏های پرورش میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

دوره 19، شماره 4، خرداد 1390، صفحه 129-136
حسن مرادی زاده فرد؛ محمد سوداگر؛ سعید گرگین؛ علی اکبر پاسندی

3.

اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 137-148
علی اعظم اسماعیلی؛ عبدالصمد کرامت؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حسین اورجی

4.

اثرات متقابل اسید آمینه میتونین و ‌کارنتین بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 26، شماره 3، شهریور 1396، صفحه 105-118
عبدالصمد کرامت؛ آزاده ابولفضلی

5.

اثرات مجزا و تلفیقی مانان الیگوساکارید (Mannan oligosaccharide) و باکتری لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) جیره بر برخی شاخصهای رشد و فاکتورهای خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 109-120
محمد جواد جامی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حامد پاکنژاد؛ محمود محسنی

6.

اثرات مخلوط‌‌های پروبیوتیک در جیره‌ غذایی بر عملکرد رشد، شاخص‌‌های خونی، ایمنی و ظرفیت آنتی اکسیدانی ماهی ‌باس دریایی آسیایی جوان (Lates calcarifer)

دوره 31، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 1-12
منصور طرفی موزان‌زاده؛ تکاور محمدیان؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ ابوالفضل سپهداری؛ مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ عبدالرحیم اصولی؛ حمید سقاوی؛ جواد منعم؛ شاپور مهرجویان؛ محمود حافظیه؛ مریم میربخش؛ الهام اسروش؛ مصیب سیدی

7.

اثر استفاده از بیوسیلاژ تولیدی از ضایعات مرغ در فرمولاسیون جیره بر شاخص‌‌های رشد ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 30، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 69-82
رضا صفری؛ حسن نصراله‌‌زاده ساروی؛ سید محمد وحید فارابی؛ عبداله جعفری؛ سهیل ریحانی‌پول؛ محمد‌‌مهدی عباس‌زاده؛ مونا زمانی؛ مجید ابراهیم‌زاده

8.

اثر جایگزینی پودرگاماروس با بخشی از پودر ماهی کیلکای دریای خزر بر عملکرد رشد، ضریب تبدیل غذایی و بقاء بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 63-74
عظیم عظیمی؛ سید عباس حسینی؛ محمد سوداگر؛ حسن اصلان پرویز

9.

اثر جایگزینی مکمل معدنی ید با ید آلی در جیره غذایی بر عملکرد و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 121-134
مرتضی بهروزلک؛ محسن دانشیار؛ رقیه پوربایرامیان؛ وحید واحدی

10.

اثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری

دوره 5، شماره 19، شهریور 1395، صفحه 21-32
محسن باقری؛ حسن فضائلی؛ محمدعلی طالبی

11.

اثر دفعات غذادهی بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن میگوی رودخانه ای شرق Macrobrachium nipponense (De Haan,1849)

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 83-96
محمد اتفاق دوست؛ حسین حقیقی؛ حمید علاف نویریان

12.

اثرسطوح متفاوت جایگزینی پودر شفیره کرم ابریشم به جای پودر ماهی در رشد، بقاء و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 19، شماره 2، شهریور 1389، صفحه 77-84
میثم طاولی؛ متین شکوری؛ عباسعلی مطلبی؛ حامد قلی پور نوذری؛ سمیرا ناصری

13.

اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758)

دوره 29، شماره 4، دی 1395، صفحه 92-99
پریا اکبری؛ ناصر شهرکی

14.

ارزیابی عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با آب‌پنیر و پروبیوتیک

دوره 32، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 31-40
فروغ شاهسونی؛ نظر افضلی؛ سیدجواد حسینی وشان

15.

استفاده از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، بهار و تابستان 1399، فروردین 1399، صفحه 12-21
متین شکوری؛ میثم عرفانی؛ رحیمه رحمتی؛ حامد قلی پور

16.

افزایش سودآوری اقتصادی پرورش میگو با استفاده از پروبیوتیک ها

دوره 4، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 18-24
وحید یگانه؛ علی قوام پور؛ قاسم غریبی؛ سمیرا مبارکی

17.

بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 31، شهریور 1398، صفحه 51-58
آیدین اسدی؛ هاشم فعله یاورکندی؛ سراین رزاق زاده

18.

‌‌تاثیر ‌‌‌‌بهگزینی انفرادی بر بهبود ضریب تبدیل غذایی نسل اول (F1) ماهی قزل‌‌آلای ‌‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 1-11
ابوالحسن راستیان نسب؛ حبیب اله گندمکار؛ عیسی فلاحت ناصرآباد؛ سید عبدالحمید حسینی؛ جواد مهدوی

19.

‌‌تاثیر ‌‌‌‌بهگزینی انفرادی بر بهبود ضریب تبدیل غذایی نسل اول (F1) ماهی قزل‌‌آلای ‌‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 دی 1399

20.

تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)

دوره 33، شماره 3، مرداد 1396، صفحه 350-360
وثیقه السادات میرباقری؛ سعید مشکینی؛ حامد غفاری فارسانی؛ مهدی نادری فارسانی؛ مرتضی بهره مند

21.

تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه Scandix pecten-veneris L. بر پارامترهای عملکردی، سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 5، دی 1396، صفحه 882-895
مفید وسگری کیاسری؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی؛ محمد حسن یوسفی؛ خسرو قزوینیان

22.

تعیین بهترین دفعات غذادهی برای بچه فیل ماهیان

دوره 13، شماره 3، آذر 1383، صفحه 145-158
محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ محمود بهمنی؛ حمیدرضا پورعلی؛ رضوان ا... کاظمی؛ مریم صالح پور

23.

تعیین مناسبترین درصد غذادهی در پرورش گوشتی بچه فیل ماهی ( Huso huso ) در حوضچه های فایبرگلاس

دوره 14، شماره 4، آذر 1384، صفحه 165-180
محمود محسنی؛ محمود بهمنی؛ محمد پورکاظمی؛ حمیدرضا پورعلی؛ عما ارشد

24.

مقایسه پرورش گوشتی فیل ماهی ( Huso huso ) در وان فایبر گلاس و استخر خاکی

دوره 14، شماره 1، آذر 1384، صفحه 119-132
محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ محمود بهمنی؛ مریم صالح پور؛ حمیدرضا پورعلی؛ کوروش حدادی مقدم



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب