آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,015
تعداد مقالات33,701
تعداد مشاهده مقاله44,908,152
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,075,094

1.

اثر آب‌پاشی روی یونجه قبل از بسته‌بندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بسته‌بندی شده (مطالعه موردی در استان فارس)

دوره 24، شماره 85، اردیبهشت 1402، صفحه 39-56
صادق افضلی نیا؛ علیداد بوستانی؛ عبدالحمید کریمی؛ دادگر محمدی؛ سید منصور علوی منش؛ ماشاءاله زارع؛ علی نوروزی

2.

اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و کیفیت علوفه ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd.) در منطقه معتدل سرد استان کرمان

دوره 36، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 439-460
حمید نجفی نژاد؛ پیروز شاکری؛ مهدی امیرپور ربات

3.

اثر دوره‌ی رشد بر ارزش غذایی دو گونه مرتعی بیلهر (Dorema aucheri Boiss.) و کرفس‌کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) در مراتع ییلاقی دیشموک (استان کهگیلویه و بویراحمد)

دوره 27، شماره 3، مهر 1393، صفحه 204-211
خدیجه کرمی بی زلیخایی؛ محمد ساغری؛ مسلم باشتنی؛ ذبیح الله محمدی

4.

اثر مرحله برداشت بر عملکرد تولید علوفه و ارزش غذایی گیاه کامل نیشکر به عنوان یک منبع علوفه ای

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 55-68
ابراهیم فروغی نیا؛ حسن فضایلی

5.

ارزیابی ظاهری و مقایسه کیفیت علوفه تر و سیلاژ چهار رقم سورگوم علوفه‌ای داخلی با هیبرید‌های خارجی در استان البرز

دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 4-15
حسین غلامی؛ مهدی امیرصادقی

6.

ارزش غذایی سیلاژ تفاله پرتقال همراه با کاه گندم و اوره به روش درون تنی و برون تنی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 151-166
حسن فضائلی؛ رامین علیوردی‌نسب؛ عباس سرمدی؛ افشین همتی

7.

ارزش غذایی، فیتوشیمیایی و وضعیت آنتی‌اکسیدانی مخلوط ماکروجلبک‌های قهوه‌ای Sargassum ilicifolium، Nizimuddinia zanardini،Cystoseira indica و Padina australis

دوره 32، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 79-94
اشکان اژدری؛ پریا اکبری

8.

ارزش غذایی گیاه دریایی Sargassum lentifollium خلیج چابهار (دریای عمان)- قبل و بعد از مانسون

دوره 23، شماره 1، دی 1393، صفحه 31-40
محمود حافظیه

9.

استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 131-150
مارل اسماعیل زاده؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا فرجی

10.

استفاده از تفاله انگور در تغذیه دام

دوره 2، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 6-11
مهدی افتخاری؛ فرامرز سرفراز

11.

اصول کاربردی علمی، فنی و بهداشتی تولید محصول دودی گوشت ماهیان خاویاری

دوره 6، پاییز و زمستان 1402، مرداد 1403، صفحه 1-9
یزدان مرادی

12.

یافته کوتاه: ارزش غذایی اسید های چرب دو ریز جلبک Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana

دوره 24، شماره 2، آذر 1394، صفحه 135-141
محمود حافظیه

13.

بررسی ارزش غذایی علوفه خارشتر کشت شده، در تغذیه دام

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 تیر 1404
امیررضا صفائی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ مهدی امیرصادقی

14.

بررسی تولید علوفه سورگوم در گلخانه

دوره 6، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 1-7
غلامحسن رنجبر؛ حدیث حاتمی؛ محمدجواد بابایی زارچ؛ فرهاد دهقانی؛ حسن فضائلی؛ رضا دلیری مقدم

15.

بررسی عملکرد کیفی پنج گونه یـونجه یکساله در شرایط آبی و دیم

دوره 13، شماره 4، دی 1384، صفحه 401-422
عبدالرضا نصیر زاده؛ محمود ربانی؛ لادن جوکار

16.

بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 1-12
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

17.

بررسی کیفیت علوفه‌ای چهار گونه مرتعی از خانواده کاسنی (مطالعه موردی مراتع بافت در استان کرمان)

دوره 25، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 735-747
پیروز شاکری؛ حسن فضائلی؛ احمد پورمیرزایی؛ سید حمید مصطفوی

18.

پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده

دوره 3، شماره 4، مهر 1401، صفحه 1-10
شادی بصیری

19.

پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده

دوره 3، شماره 4، مهر 1401، صفحه 1-10
شادی بصیری

20.

تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین 1390، صفحه 97-108
الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی

21.

تاثیر کشت مخلوط ذرت و سورگوم علوفه ای بر کارآیی مصرف آب و تولید علوفه

دوره 7، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 187-196
علیرضا بهشتی؛ مجید رضا کیانی فریز؛ محمود باصفا؛ غلامرضا نبوی

22.

ترکیبات شیمیایی، تولیدگاز و قابلیت هضم بخش‌های مختلف گیاه خربزه (L. Cucumis melo)

دوره 7، شماره 28، آذر 1397، صفحه 3-12
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی

23.

تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1386، صفحه 63-72
ابوالفضل زارعی؛ محمود حافظیه

24.

تعیین ارزش غذایی اکوتیپ‌های بومی گیاه علوفه‌ای اسپرس

دوره 2، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 26-40
همت علی انصاری؛ سیدمرتضی ابطحی

25.

تعیین ارزش غذایی اکوتیپ‌های بومی گیاه علوفه ای اسپرس Onobrychis viciifolia Scop.

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 دی 1395
همتعلی انصاری؛ سید مرتضی ابطحی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب