آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,847,471
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,414,186

1.

Chemical, microbiological and sensory evaluation of gutted kilka coated with whey protein based edible film incorporated with sodium alginate during frozen storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2013، صفحه 140-153
M. Seyfzadeh؛ A. A. Motalebi؛ S. Kakoolaki؛ H. Gholipour

2.

Effect of whey protein coating on Physic-Chemical properties of gutted Kilka during frozen storage

دوره 9، شماره 3، آذر 2010، صفحه 412-421
A. Hasanzati Rostami؛ A. A. Motallebi؛ A. A. Khanipour؛ M. Soltani؛ N. Khanedan

3.

Effects of whey protein edible coating on bacterial, chemical and sensory characteristics of frozen common Kilka

دوره 11، شماره 1، فروردین 2012، صفحه 132-144
A. A. Motalebi؛ M. Seyfzadeh

4.

Effects of whey protein edible coating on bacterial, chemical and sensory characteristics of frozen common Kilka

دوره 13، شماره 2، تیر 2014، صفحه 477-491
M Seifzadeh

5.

Impacts of whey protein edible coating on chemical and microbial factors of gutted kilka during frozen storage

دوره 9، شماره 2، مرداد 2010، صفحه 255-264
A. A. Motalebi؛ A. Hasanzati Rostami؛ A.A. Khanipour؛ M. Soltani

6.

بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب

دوره 22، شماره 2، دی 1402، صفحه 1-20
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ هادی زراعتگر؛ بیتا بیضایی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب