آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,735
تعداد مقالات31,168
تعداد مشاهده مقاله31,175,592
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,539,273

1.

Textural and chemical attributes of minced fish sausages produced from Talang Queenfish (Scomberoides commersonnianuus) minced and surimi

دوره 13، شماره 1، فروردین 2014، صفحه 228-241
A Yousefi؛ M Moosavi-Nasab

2.

بررسی عناصر معدنی کتیرا در گون سفید Astragalus gossypinus در چهار استان ایران

دوره 14، شماره 1، دی 1381، صفحه 15-23
محمدباقر رضایی؛ کامکار جایمند؛ محبوبه کریمی ستوده؛ قاسم اسدیان؛ پرویز زندی؛ محمود معلمی

3.

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 157-170
علیرضا یوسفی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محسن گواهیان

4.

تأثیر تیمار نانوالیاف سلولز بر تغییرات رنگی کاغذهای تاریخی

دوره 37، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 73-85
کبری دادمحمدی؛ محسن محمدی آچاچلویی؛ محمد تقی جعفری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب