1.

Effect of zinc sulfate stress and its interaction with ascorbic acid on some physiological parameters in Brassica napus

دوره 11، شماره 1، آذر 2010، صفحه 93-102
F. Khosheghbal؛ M. Ghorbanli؛ R. Hajihosseini

2.

اثرات دوره های مختلف محدودیت پروتئینی و تغذیه مجدد بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 26، شماره 2، تیر 1396، صفحه 111-120
هادی سنچولی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیر کلایی؛ خسرو جانی خلیلی

3.

اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 7-12
سمیه حسن پور لسکوکلایه؛ محمد پوردهقانی پیشکناری؛ حبیب وهاب زاده؛ محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ رضوان اله کاظمی

4.

اثر پرایمینگ بذر بر روند رشد و عملکرد دانه جو (Hordeum vulgare L.) رقم آبیدر در شرایط دیم

دوره 27، شماره 1، مرداد 1390، صفحه 111-129
بهمن عبدالرحمنی؛ کاظم قاسمی گلعذانی؛ مصطفی ولی‌زاده؛ ولی فیضی‌اصل؛ علیرضا توکلی

5.

اثر پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخص‌های ایمنی ذاتی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 31-39
محسن علی؛ پریا اکبری؛ سیاووش سلطانیان؛ امین غلام حسینی

6.

اثر رنگدانه لیکوپن بر عملکرد رشد، کارایی غذا و ترکیبات بیوشیمیایی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق (1849,Macrobrachium nipponense (De Haan

دوره 34، شماره 4، دی 1400، صفحه 168-176
محمد اتفاق دوست؛ حمید علاف نویریان

7.

اثر سیستم بیوفلاک بر شاخصهای رشد، ترکیب بدن و آنزیمهای گوارشی ماهی جوان کپور معمولی در تراکمهای مختلف پرورشی

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 اردیبهشت 1401

8.

اثر سیستم بیوفلاک بر شاخصهای رشد، ترکیب بدن و آنزیمهای گوارشی ماهی جوان کپور معمولی در تراکمهای مختلف پرورشی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401

9.

اثر سطوح متفاوت ویتامینهای C و E بر شاخصهای رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus)

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 1-12
مصطفی تاتینا؛ رضا طاعتی؛ محمود بهمنی؛ مهدی سلطانی؛ مهتاب قریب خانی

10.

اثر سطوح مختلف آرد کنجاله کانولا بر شاخص‌های رشد و ترکیب بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در شرایط پرورشی

دوره 21، شماره 4، خرداد 1392، صفحه 1-22
حسین آذری؛ رضا قربانی واقعی؛ مهران جواهری بابلی

11.

اثر کبالت خاک بر برخی شاخص‌های رشد لوبیا چیتی

دوره 27، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 85-96
مهری شرفی؛ ابوالفضل رنجبر فردوئی؛ حبیب اله بیگی هرچگانی؛ رامین ایرانی پور

12.

ارزیابی تجویز جیره‌ای Lactobacillus plantarum KC426951پوشش‌دار شده بر رشد، درصد ماندگاری، شاخص‌های خون، سرم و فلور باکتریایی روده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 27-38
حمیده کردی؛ علیرضا ولی پور؛ محمود حافظیه؛ علیرضا شناور ماسوله؛ سوده کردی

13.

بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)

دوره 26، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 93-109
الهه عزیزی؛ سکینه یگانه؛ فرید فیروزبخش؛ خسرو جانی خلیلی

14.

بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 99-112
حبیب اله گندمکار؛ مهران جواهری بابلی؛ عین اله گرجی پور؛ حسین مرادیان

15.

بررسی تأثیر باکتری‌های محرک رشد گیاهی و کمپوست مصرف شده قارچ بر رشد و عملکرد گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum)

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 285-296
علی‌اشرف سلطانی طولارود؛ سید رسول ضیاتبار احمدی؛ بهروز اسماعیل‌پور؛ کاظم خاوازی؛ سولماز فتح العلومی

16.

بررسی عملکرد رشد و میزان فعالیت آنزیم‌های پروتئازی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین تک یاخته

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 103-115
عباس زمانی؛ مریم خواجوی

17.

برنامه‌ریزی آبیاری خیار گلخانه‌ای با استفاده از پتانسیل آب در خاک

دوره 29، شماره 4، دی 1394، صفحه 497-507
پیمان افراسیاب؛ معصومه دلبری؛ رسول اسدی

18.

تأثیر اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص‌های رشد و بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و آنزیم‌های گوارشی ماهی زبرا دانیو (Danio rerio)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 143-149
عباس متین فر؛ طیبه عنایت غلام پور؛ سمانا شعبانی کاکرودی؛ م فدایی راینی

19.

تاثیر باکتری Lactobacillus بر شاخص های رشد، بقاء و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در برابر باکتری Streptococcus iniae

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 131-138
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

20.

تأثیر باکتری‌های محرک رشد گیاه و کود شیمیایی بر رشد، عملکرد، گلدهی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و میزان ترکیب‌های فنلی گیاه دارویی ‌همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 34، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 684-696
الهام هرمزی نژاد؛ مریم ذوالفقاری؛ محمد محمودی سورستانی؛ نعیمه عنایتی ضمیر

21.

تأثیر تغذیه با میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) خیسانده و تخمیر شده بر میزان رشد، مصرف غذا و ترکیب لاشه کپور معمولی (Cyprinus carpio)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 خرداد 1401

22.

تأثیر تغذیه جلبک سارگاسوم آنگوستیفولیوم (Sargassum Angustifolium) بر رشد و برخی فراسنجه‌های خونی بزغاله‌های نر عدنی

دوره 33، شماره 2، تیر 1399، صفحه 84-92
حسین خاج؛ محمود دشتی زاده؛ عبدالمهدی کبیری فرد؛ امیرارسلان کمالی؛ محمدهادی صادقی؛ سید ابو طالب صادقی؛ محمد اسلام پناه

23.

تأثیر دو سویه باکتری پروبیوتیکی (Lactococcus lactis و Weissella confusa) بر فلور روده، فاکتور‌های بیوشیمیایی، شاخص های ایمنی و رشد فیل‌ماهی (Huso huso) جوان پرورشی

دوره 3، شماره 5، اسفند 1399، صفحه 16-21
رضا قربانی واقعی؛ علیرضا شناور ماسوله؛ رضوان اله کاظمی؛ هوشنگ یگانه؛ جلیل جلیل پور؛ علی حسین پور

24.

تاثیر غلظت‌های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص‌های رشد و بازماندگی بچه‌ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی Cyprinus carpio

دوره 26، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-14
سید حسین حسینی مشهدی؛ مسعود هدایتی فرد؛ شایان قبادی

25.

تأثیر غلظت‌های مختلف نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی در کشت هیدروپونیک

دوره 30، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 391-402
پریسا مشایخی؛ مریم تاتاری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.