آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,784,413
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,317,930

1.

Aflatoxin M1 contamination of raw and pasteurized milk produced in Sanandaj, Iran

دوره 65، شماره 2، بهمن 2010، صفحه 99-104
B. Mohammadian؛ M. Khezri؛ N. Ghasemipour؛ Sh. Mafakheri؛ P. Poorghafour Langroudi

2.

Application of PCR on detection of aflatoxinogenic fungi

دوره 62، شماره 2، شهریور 2007، صفحه 95-100
A.H. Shooshtari؛ S. Mohammadi؛ S. Shahsavandi؛ S.A. Pourbakhsh؛ S.J. Hashemi؛ M. Erami؛ Z. Jahanshiri

3.

ASPERGILLUS SPECIES ISOLATED FROM PISTACHIO AND DETERMINATION OF THEIR AFLATOXIN PRODUCTION

دوره 8، شماره 1، آذر 2007، صفحه 30-42
P. RAHIMI؛ B. SHARIFNABI؛ M. BAHAR

4.

Mycobiota and aflatoxin B1 contamination of rainbow trout (Oncorhinchus mykiss) feed with emphasis to Aspergillus section Flavi

دوره 10، شماره 3، مهر 2011، صفحه 363-374
S. Alinezhad؛ M. Tolouee؛ A. Kamalzadeh؛ A. A. Motalebi؛ M. Nazeri؛ M. Yasemi؛ M. Shams-Ghahfarokhi؛ R. Tolouei؛ M. Razzaghi-Abyaneh

5.

Pathological effects of Aspergillus toxicity on gill structure of Litopenaeus vannamei in Iran by two different toxicological investigations

دوره 22، شماره 6، بهمن 2023، صفحه 1110-1135
Sara Jamshidizadeh؛ Narges Amrollahi Biuki

6.

اثر آب‌پاشی روی یونجه قبل از بسته‌بندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بسته‌بندی شده (مطالعه موردی در استان فارس)

دوره 24، شماره 85، خرداد 1402، صفحه 39-56
صادق افضلی نیا؛ علیداد بوستانی؛ عبدالحمید کریمی؛ دادگر محمدی؛ سید منصور علوی منش؛ ماشاءاله زارع؛ علی نوروزی

7.

اثر پودر گیاهان دارویی، تراکم پرورش و آلودگی جیره غذایی با آفلاتوکسین بر فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 32، شماره 3، مهر 1398، صفحه 110-117
زهرا محمودی کیا؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو

8.

اثر ضد قارچی اسانسهای .Zataria multiflora Boiss و Thymus eriocalyx (Ronniger) Jalas بر قارچ مولد آفلاتوکسین آسپرژیلوس پارازیتیکوس

دوره 23، شماره 2، مرداد 1386، صفحه 269-277
محمدهادی فکور؛ عبدالامیر علامه؛ ایرج رسولی؛ منصوره مظاهری

9.

بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

دوره 35، شماره 134، خرداد 1401، صفحه 17-28
سید بابک اسدی؛ علیرضا آقاشاهی؛ جعفر فخرائی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین منصوری یاراحمدی

10.

بررسی آزمایشگاهی اثر سایتوتوکسیسیتی آفلاتوکسین‌هایB1 و G1 برروی لنفوسیت‌های T موشی

دوره 33، شماره 3، مهر 1399، صفحه 140-148
نازنین کیخا؛ نوشین سهرابی؛ مرتضی تقی زاده

11.

بررسی آلودگی خوراک دام و طیور با گونه‌های قارچی آسپرژیلوس تولیدکننده‌ی آفلاتوکسین

دوره 31، شماره 3، مهر 1397، صفحه 36-43
علی مروی؛ مریم طبیبی؛ سجاد یزدان ستاد؛ محمد علی نادری؛ منصور خالدی؛ غلامرضا پورشهبازی؛ احمد محمودی کوهی

12.

بررسی تأثیر روش‌های پوست‌گیری و ژنوتیپ بر شاخص‌های شیمیایی و ارگانولپتیکی گردو و تغییر میزان آفلاتوکسین آن

دوره 13، شماره 3، آذر 1391، صفحه 37-50
فرشته سلاجقه؛ فرزاد آزادشهرکی؛ محمدرضا مظفری

13.

بررسی تأثیر روش‌های پوست‌گیری و ژنوتیپ بر شاخص‌های شیمیایی و ارگانولپتیکی گردو و تغییر میزان آفلاتوکسین آن

دوره 13، شماره 3، آذر 1391، صفحه 37-50
فرشته سلاجقه؛ فرزاد آزادشهرکی؛ محمدرضا مظفری

14.

بررسی تغییرات جمعیت و نحوه خسارت تریپس میوه پسته (Liothrips austriacus (Thy.: Phlaeothripidae روی درختان پسته و بنه رفسنجان

دوره 8، شماره 2، آذر 1389، صفحه 165-177
فاطمه کاظمی؛ محمدرضا مهرنژاد

15.

پراکنش سویه‌های غیرتوکسین‌زای قارچ Aspergillus flavus در مناطق پسته‌کاری ایران

دوره 81، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 179-190
سیدرضا فانی؛ محمد مرادی؛ حمید رضا زمانی زاده؛ منصوره میرابوالفتحی؛ کلودیا پروبست

16.

تاثیر اسانس مرزه خوزستانی و جاذب پلی ذورب بر باروری، جوجه درآوری و عملکرد نتاج در بلدرچین های تخم‌گذار تغذیه شده باجیره های آلوده به آفلاتوکسین

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 285-294
هما آراک؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی

17.

تأثیر افزودن توکسین بایندر و پروبیوتیک در جیره های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد، غلظت آفلاتوکسین کبد و ماهیچه و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 126، خرداد 1399، صفحه 117-128
سید بابک اسدی؛ جعفر فخرائی؛ عبداله حسینی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ علیرضا آقاشاهی

18.

تاثیر جاذب مایکوتوکسین Toxeat®، بر روی بیان ژن‌های INFγ و INFα و غلظت سرمی IL2 و IL6 در جوجه‌ها‌ی گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین)

دوره 33، شماره 3، مهر 1399، صفحه 41-48
سهیلا صرامی؛ حمیدرضا سیدآبادی؛ سید عبدالله حسینی؛ محسن براتی

19.

تولید اتانول زیستی از ضایعات نان با هیدرولیز آنزیمی و تخمیر با مخمر ساکارومایسس سرویزیه

دوره 21، شماره 75، آذر 1399، صفحه 47-64
سمانه ترابی؛ سیدرضا حسن بیگی؛ بهزاد ستاری؛ برات قبادیان

20.

فعالیت ضدقارچی کلاله زعفران (Crocus sativus L.) علیه گونه‌های مختلف Aspergillus و تولید زهرابه در محیط آزمایشگاهی

دوره 34، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 77-86
سیدجواد صانعی؛ سید اسماعیل رضوی

21.

کنترل قارچ آسپرژیلوس و آفلاتوکسین حاصل ازآن با استفاده از مواد مؤثره گیاهی

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 117-136
سوده کریمی؛ جلال غلام نژاد؛ مژده ملکی

22.

مطالعه تأثیر اندازه فیزیکی کلینوپتیلولیت بر بافت شناسی کبد، خصوصیات لاشه و میزان فعالیت آنزیم‏های خون جوجه‏ های گوشتی تغذیه شده با جیره‏های آلوده شده با آفلاتوکسین

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 13-24
بهمن پریزادیان کاوان؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسنی؛ یوسف مصطفی‏ لو

23.

معرفی باکتری Bacillus amyloliquefaciens UTB96 به‏ عنوان یک عامل کنترل بیولوژیک مؤثر و تجزیه‏ کننده آفلاتوکسین قارچی در شرایط آزمایشگاه

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 1-17
نگار باقری؛ مسعود احمدزاده؛ سلیمان قاسمی؛ ملیحه وحیدی نسب؛ شوکت السادات قرشی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب