ایراندوست, مهزاد, نیری, هاشم. (1399). بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(36), 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2020.342599.1198
مهزاد ایراندوست; هاشم نیری. "بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 36, 1399, 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2020.342599.1198
ایراندوست, مهزاد, نیری, هاشم. (1399). 'بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(36), pp. 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2020.342599.1198
ایراندوست, مهزاد, نیری, هاشم. بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 9(36): 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2020.342599.1198


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.