آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,829,706
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,733,865

1.

تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت

صفحه 3-12
عزیز کردونی؛ مهرزاد طاوسی؛ جواد مهدوی مجد؛ بهاره طاهری دزفولی؛ زینب عنافجه

2.

ارزیابی اقتصادی جیره‌های غذایی مرغ گوشتی با توجه به تغییرات نرخ ارز در ایران

صفحه 13-26
رهام رحمانی؛ محمد جواد آگاه

3.

بررسی تأثیرات سطوح مختلف ویتامین D3 بر کیفیت تخم مرغ و میزان کوله کلسیفرول زرده و فراسنجه های بیوشیمیایی

صفحه 27-36
مهزاد ایراندوست؛ هاشم نیری؛ حسین ایراندوست

4.

مروری بر عوامل مؤثر بر شاخص‌های تولید مثلی و جوجه‌درآوری در مزارع شترمرغ مولد

صفحه 37-48
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ زهرا فیضی؛ قربانعلی محمدی دینانی

5.

تأثیر تغذیه تکمیلی در دوره‌های آبستنی و شیردهی بر عملکرد بزهای رائینی زایش اول و بزغاله‌های آنها

صفحه 49-64
سید مجتبی سید مومن؛ ناصر تیمورنژاد؛ لاله یزدان پناه گوهرریزی؛ مجید بهزادی؛ لادن شفیعی

6.

ارزیابی اثرات پودر سیر، دارچین و آنتی‏بیوتیک محرک رشد بر صفات عملکردی، فراسنجه‏های بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه‏های گوشتی

صفحه 65-80
پدرام محمدی؛ میلاد منافی؛ مهدی هدایتی؛ سعید خلجی

7.

ارزیابی ویژگی‌های حسی ماست منجمد وانیلی

صفحه 81-88
راحله نژاد رزمجوی اخگر


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب