1.

شناسنامه جلد 2-36


2.

مقایسه شاخص‌های انرژی در تولید چهار گونه گیاه دارویی (نعناع‌فلفلی، ترخون، ریحان و مرزه زراعی)

صفحه 183-194
روح اله رحیمی؛ عباس گرجی چاکسپاری؛ بهلول عباس‌زاده؛ محمد کاظم عراقی

3.

اثر اسانس‌های مرزه (Satureja spp.) بر عوامل بیماری‌زایی سودوموناس آئروجینوزا

صفحه 195-208
نوید سعیدی؛ حوریه صادری؛ الهه تقیان؛ فاطمه سفیدکن؛ ایرج رسولی؛ رضا محمد صالحی؛ پرویز اولیاء

4.

اثر تنش خشکی بر محتوای فیتواسترول‌ها و ژن‌های کلیدی درگیر در مسیر سنتز بتاسیتوسترول در گیاه دارویی کدوی تخم‌کاغذی (Cucurbita pepo L.)

صفحه 209-226
محمد زینالی؛ بهرام ملکی زنجانی؛ پرویز مرادی؛ فرید شکاری؛ سید محسن نیازخانی

5.

تأثیر سویه‌های مختلف باکتری سودوموناس فلورسنس بر فاکتورهای مورفولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان گیاه شوید (Anethum graveolens L.) تحت تنش سرب

صفحه 227-244
اکرم رهبری؛ حمیده فاطمی؛ بهروز اسماعیل پور

6.

ترکیب‌های فرّار اندام هوایی سه توده مختلف Eryngium thyrsoideum Boiss. از ایران

صفحه 245-258
عبدالباسط محمودی؛ محمدتقی عبادی؛ مهدی عیاری

7.

بررسی ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی Euphorbia tirucalli L. در برخی از رویشگاه‌های طبیعی بلوچستان

صفحه 259-273
یاسمین سپاهی سرجو؛ سید محسن موسوی نیک؛ محمد گلوی؛ احمد قنبری؛ عبدالشکور رئیسی؛ فاطمه نصرتی

8.

بررسی کمّیت و کیفیت اسانس Lallemantia iberica (MB) Fischer & Meyer با کاربرد کودهای شیمیایی مرسوم و نانو

صفحه 274-290
عبدالله جوانمرد؛ پریسا کریمی کرمجوان؛ مصطفی امانی ماچیانی؛ علی استادی؛ صادق شهبازی دورباش

9.

ارزیابی تحمل به شوری کنگر‌فرنگی (Cynara scolymus L.) در شرایط درون شیشه‌ای

صفحه 291-304
محمدامین شهرکی؛ عباسعلی امام جمعه؛ محرم ولی زاده؛ لیلا فهمیده

10.

ارزیابی روابط ژنتیکی و فیتوشیمی جمعیت‌های Bunium persicum (Boiss.) B. Fedtsch. در رویشگاه‌های طبیعی یزد و کرمان

صفحه 305-316
سمیرا حسین جعفری؛ امیر سعادت فر

11.

ارزیابی خواص فیزیکی پودر عصاره اسطوخودوس (Lavandula stricta Del.) در خشک‌کن پاششی

صفحه 317-328
حسین مشکوة؛ فاروق شریفیان؛ عادل حسین پور؛ علی محمد نیکبخت

12.

پاسخ گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.) به همزیستی با قارچ مایکوریزا در سطوح مختلف شوری

صفحه 329-347
شکوفه قیدرلویی؛ راحله خادمیان؛ سودابه مفاخری

13.

ارزیابی کمّی و کیفی روغن بذر دو گونه شورروی Salicornia europaeae و Halocnemum strobilaceum به‌عنوان منبع روغن ‌‌خوراکی

صفحه 348-357
آزاده عالم زاده گرجی؛ غلامعلی حشمتی؛ احسان زندی اصفهان؛ جواد معتمدی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.