آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,633,627
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,205,762

1.

اثرات تغذیه با پودر جلبک اسپیرولینای (Spirulina platensis)ریزکپسوله شده و غیر کپسوله بر فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های گوشتی (راس 308)

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 139-146
متین شکوری؛ منصور رضایی؛ یداله چاشنی دل؛ رضا صفری؛ حامد قلی پور

2.

اثر استفاده از بیوسیلاژ تولیدی از ضایعات مرغ در فرمولاسیون جیره بر شاخص‌‌های رشد ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 30، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 69-82
رضا صفری؛ حسن نصراله‌‌زاده ساروی؛ سید محمد وحید فارابی؛ عبداله جعفری؛ سهیل ریحانی‌پول؛ محمد‌‌مهدی عباس‌زاده؛ مونا زمانی؛ مجید ابراهیم‌زاده

3.

اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلا ی رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم‌خالی

دوره 24، شماره 4، دی 1394، صفحه 155-168
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

4.

اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 1-12
رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری

5.

اثر فاکتورهای دما، pH و زمان بر پایداری و فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی آستاگزانتین استخراج‌‌شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis)

دوره 31، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 109-120
رضا صفری؛ مریم میربخش؛ هادی غفاری؛ سهیل ریحانی پول؛ رحیمه رحمتی؛ مجید ابراهیم‌‌زاده

6.

ارزیابی پراکنش باکتری‌های شاخص در سرشاخه‌های رودخانه قشلاق و گاوه رود سد ژاوه استان کردستان

دوره 31، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 27-37
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

7.

ارزیابی فعالیت ضد جلبکی جدایههای Pseudomonas در مقابل سیانوباکتری spumigena ‎Nodularia در مقیاس آزمایشگاهی

دوره 30، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 187-193
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

8.

ارزیابی کمی و کیفی آلاینده‌‌های ورودی و خروجی مزارع پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مزارع منتخب استان مازندران

دوره 32، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 119-134
حسن نصراله‌زاده ساروی؛ محمود حافظیه؛ ارژنگ جوادی؛ رضا صفری؛ مریم قیاسی؛ آسیه مخلوق؛ مهدیه بالوئی؛ علی نکوئی فرد؛ محمد میثم صلاحی اردکانی؛ ایوب داودی لیمونی

9.

برخی عوامل خطرساز بر تولید ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان با تأکید بر شاخص‌‌های میکروبی و فلزات سنگین آب مزارع حاشیه رودخانه هراز

دوره 30، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 25-42
مریم قیاسی؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ حسن فضلی؛ رضا صفری؛ سید محمد وحید فارابی؛ محمد بینائی؛ زهرا یعقوب زاد؛ عین اله زارع؛ شهریار بهروزی؛ فرشیده حبیبی

10.

بررسی اثر آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی پولولان حاوی عصاره علف چشمه (Nasturtiumn officinale ) بر فساد شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 30، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 133-146
سید رسول شاه حسینی؛ رضا صفری؛ سیدروح ا... جوادیان

11.

بررسی باکتری‌های کلیفرمی وتخم نماتود رواناب‌های رودخانه هراز

دوره 25، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 29-38
زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری

12.

تجزیه‌وتحلیل کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب عضله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب شیرین و لب شور با چهار نوع خوراک مختلف

دوره 32، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 111-122
سید محمد وحید فارابی؛ رضا صفری

13.

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-36
فرشته اورعی؛ سید ابراهیم حسینی؛ سید محمد جلیل ذریه زهرا؛ رضا صفری

14.

تعیین کیفیت باکتریایی آب رودخانه‌‌های نسارود و خیرود استان مازندران در زمان رهاسازی ماهیان سفید مولد

دوره 31، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 39-49
زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری

15.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی پلی‌ساکاریدهای استخراجی از جلبک Chlorella vulgaris در شرایط آزمایشگاهی

دوره 32، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 37-47
زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری

16.

مطالعه فعالیت ضد ویروسی پپتیدهای زیست‌‌فعال مستخرج از خیار دریایی سیاه (Holothuria leucospilota) علیه ویروس‌‌های Herpes simplex (نوع 1 و 2)، Chikungunya و Dengue

دوره 32، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 1-13
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده؛ هادی غفاری؛ سهیل ریحانی پول

17.

معرفی برخی شاخص‌های سرم، ایمنی و خون به عنوان شاخص سلامت در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عاری از عوامل بیماریزای خاص

دوره 29، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 1-10
مریم قیاسی؛ محمد بینایی؛ ابولفضل سپهداری؛ سید محمد جلیل ذریه زهرا؛ رضا صفری؛ شاپور کاکولکی؛ مهتاب یارمحمدی؛ محدث قاسمی؛ محمد جواد تقوی رستمی

18.

مقایسه‌ پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء و سر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از آنزیم آلکالاز و آنزیم‌های داخلی بافت

دوره 21، شماره 3، آذر 1391، صفحه 55-62
شادی حسینی؛ احمد غرقی؛ حمیدرضا جمالزاده؛ رضا صفری؛ شیرین حسینی

19.

مقایسه و ارزیابی بازده استخراج و فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی آستاگزانتین مستخرج از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با استفاده از حلال استون و تکنیک ترکیبی اسید-استون

دوره 31، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 99-112
رضا صفری؛ حسن نصراله زاده؛ سهیل ریحانی پول؛ زهرا یعغوب‌‌زاده؛ مرضیه رضایی

20.

ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 35-46
سید علی جعفرپور؛ عاطفه علی نژاد؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب