آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,880,392
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,751,284

1.

ارزیابی اقتصادی مسیرهای بازارسانی گوجه‌فرنگی شهرستان مرودشت

دوره 16، شماره 2، شهریور 1387، صفحه 121-145
سیدابوالقاسم مرتضوی؛ اسماعیل فلاحی

2.

ارزیابی وضعیت بازاریابی تعاونیهای تولید دام و طیور مطالعه موردی استانهای منتخب

دوره 13، شماره 4، اسفند 1384، صفحه 107-132
خلیل کلانتری؛ محمود قهرمان زاده؛ علی اسدی

3.

بازاریابی نهاده­های کشاورزی مطالعه موردی کود شیمیایی، بذر و سموم

دوره 18، شماره 3، آذر 1389، صفحه 99-120
بهاالدین نجفی؛ حامد دهقانپور

4.

بررسی بازاریابی داخلی پرتقال شمال ایران

دوره 18، شماره 3، آذر 1389، صفحه 47-68
مریم اردستانی؛ ماندانا طوسی؛ کوهسار خالدی

5.

بررسی بازاریابی مرکبات دزفول

دوره 18، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 25-42
عبدالرحمن احسان؛ زهرا سادات سلیمان زاده؛ محمد حقیقی

6.

بررسی بازار محصولات کشاورزی با تأکید بر سهم عوامل مختلف از منافع‌ بازار (مطالعه موردی بازار انار استان یزد)

دوره 25، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 119-136
زهرا امیری؛ احمد فتاحی؛ حامد رفیعی

7.

بررسی تغییر رفتار شهروندان تهرانی در مصرف آبزیان

دوره 16، شماره 2، مرداد 1386، صفحه 117-126
افشین عادلی؛ بهاره شعبانپور

8.

بررسی رابطه شاخص‌های تولید‏، بازاریابی و فروش در صنعت پنبه استان گلستان

دوره 2، شماره 2، آبان 1393، صفحه 27-41
رسول آمی سما؛ احمد دیه جی

9.

بررسی کارایی بازار داخلی انواع زعفران در ایران

دوره 1، شماره 1، مهر 1397، صفحه 29-36
نجم الدین منصوریان؛ حمید محمدی

10.

بررسی و تعیین آمیخته ترفیع مناسب برای محصولات لبنی با استفاده از روش تصمیم‌گیری چند معیاره ( MCDM )

دوره 16، شماره 4، اسفند 1387، صفحه 97-117
منصور صمدی

11.

برندسازی: رویکردی نوآورانه در زنجیره ارزش تولید برنج

دوره 4، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 25-30
میلاد جودی؛ مرتضی نصیری؛ هادی مؤمنی هلالی؛ کیوان مهدوی؛ علیرضا نبی‌پور

12.

تأثیر تعمیم یک نام تجاری به محصولات جدید در صنایع غذایی شهر تهران

دوره 14، شماره 1، فروردین 1385، صفحه 91-106
بهرام رنجبریان؛ امیر محمد زاده

13.

تاثیر توانمندی های بازاریابی، نوآوری و یادگیری کارکنان بر عملکرد شرکت های مبلمان چوبی اداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 اردیبهشت 1401
امیر رضا طاهری؛ عباس تمجیدی؛ آژنگ تاج دینی

14.

تأثیر محیط‌های بیرونی بر بازاریابی صنایع تبدیلی لبنی در استان همدان

دوره 22، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 91-108
آتنا افتخاری؛ ولی بریم نژاد؛ مهدی کاظم نژاد

15.

تحلیل اقتصادی مسائل بازاریابی مرکبات در استان فارس

دوره 22، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 1-30
حمید محمدی؛ زکریا فرج‏زاده؛ وحید دهباشی؛ ایمان شهرکی

16.

تحلیل عوامل مؤثر در بازاریابی مطلوب محصول زعفران از دیدگاه زعفران‌کاران شهرستان گناباد

دوره 26، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 153-185
طاهره صادقلو

17.

تعیین‏کننده‏های نظام‏های انگیزشی پذیرش سیستم HACCP مطالعه موردی: صنایع غذایی استان خراسان رضوی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 23-45
هانی حمزه کلکناری؛ محمد قربانی؛ ناصر شاهنوشی؛ مهدی وریدی

18.

شناسایی عوامل اصلی موثر در گرایش مصرف کنندگان خانگی به ماهیان پرورشی در تهران

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 87-96
افشین عادلی؛ طهمورث حسنقلی پور؛ سید عباس حسینی؛ حسن صالحی؛ بهاره شعبانپور

19.

شناسایی عوامل مؤثر بر عملکرد و سودآوری زراعت سیب‌زمینی در استان آذربایجان شرقی

دوره 5، سال پنجم - شماره 2، اسفند 1401، صفحه 41-46
علی شهنوازی

20.

شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های کارایی بازاریابی زعفران استان کرمان

دوره 3، شماره 2، مهر 1400، صفحه 33-27
لادن شفیعی

21.

شناسایی و اولویت‏ بندی موانع و عوامل مؤثر بر عدم بازاریابی محصولات کشاورزی استان لرستان توسط کشاورزان و کارشناسان

دوره 31، شماره 3، آذر 1402، صفحه 293-314
مهدی صوفی زاده؛ فتانه یاراحمدی؛ سیده معصومه حسینی فرد

22.

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر کیفیت تولید و بازاریابی عسل ارگانیک

دوره 13، شماره 24، شهریور 1401، صفحه 41-47
محمد باشکوه اجیرلو؛ ایمان قاسمی همدانی

23.

مولفه های موثر بر بسته بندی زرشک

دوره 1، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 33-42
غلامرضا هادربادی

24.

نیازهای تحقیقات اقتصاد آبزی پروری در ایران

دوره 11، شماره 4، بهمن و اسفند 1381، صفحه 75-96
حسن صالحی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب