آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله30,085,928
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,439,149

1.

PUFA Content of silages prepared from tuna cannery wastes

دوره 6، شماره 2، فروردین 2007، صفحه 119-128
S. Tamadoni Jahromi؛ A. Ghoroghi؛ K. Rouhani؛ K. Ejlali

2.

اثرات کشت مخلوط ذرت با سورگوم بر تولید علوفه، ارزش غذایی و کیفیت علوفه سیلو شده

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 147-160
رضا فیضی؛ عین اله عبدی قزلجه؛ محمود باصفا؛ غلامرضا نبوی نامقی

3.

اثر افزودن تفاله ی خشک مرکبات بر کیفیت، ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ شبدر برسیم

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 79-92
مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنیدل؛ محمد کاظمی فرد

4.

اثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفه‌ای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.)

دوره 36، شماره 138، خرداد 1402، صفحه 39-50
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

5.

آرتیچوک یک خوراک علوفه‌ای جدید در تغذیه نشخوارکنندگان در کشور

دوره 1، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 22-29
نادر پاپی

6.

ارزش غذایی سیلاژ تفاله پرتقال همراه با کاه گندم و اوره به روش درون تنی و برون تنی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 151-166
حسن فضائلی؛ رامین علیوردی‌نسب؛ عباس سرمدی؛ افشین همتی

7.

ارزش غذایی سیلاژ علوفه تاج‌خروس (رقم Maria) در مقایسه با سیلاژ ذرت

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 303-316
حسین شادی؛ یوسف روزبهان؛ جواد رضائی؛ حسن فضائلی

8.

بررسی امکان معرفی منابع جدید علوفه‌ای از طریق ترکیب و سیلوکردن گونه‌های Alhagi camelarum و Halocnemum strobilaceum در استان بوشهر

دوره 23، شماره 3، مهر 1395، صفحه 487-498
بهرام امیری؛ اعظم افشاری؛ بهروز رسولی

9.

بررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات سیلویی علوفه کنگر فرنگی با و بدون اوره و ملاس

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 145-154
مجید صادقیان؛ سید کمال الدین علامه؛ بابک بحرینی نژاد

10.

تأثیر افزودن کاه گندم و لاکتوباسیلوس بوخنری بر کیفیت سیلاژ چغندرعلوفه‌ای در کیسه‌های پلی‌اتیلنی

دوره 35، شماره 135، شهریور 1401، صفحه 133-146
محمد یگانه پرست؛ مجید کلانتر نیستانکی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ مهدی خجسته کی؛ سیدسعید صادق زاده؛ امیر کدخدایی

11.

تاثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ قصیل جو بر عملکرد تولیدی، فراسنجه های خونی و شکمبه ای و گوارش پذیری ظاهری گاوهای پرتولید هلشتاین

دوره 35، شماره 136، آذر 1401، صفحه 31-44
محمد اسدی؛ امیرداور فروزنده شهرکی؛ مهدی بهرامی یکدانگی؛ داوود اکبری؛ الهام کاظمی اسفه

12.

تأثیر دو نوع افزودنی میکروبی بر خصوصیات ظاهری، ترکیبات شیمیایی و آزمون گاز سیلاژ علوفه تریتیکاله

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 95-102
عزیز کرودنی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ مرتضی چاجی؛ سیدمجید حسینی؛ ایرج لک زاده

13.

تاثیر کشت مخلوط ذرت و سورگوم علوفه ای بر کارآیی مصرف آب و تولید علوفه

دوره 7، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 187-196
علیرضا بهشتی؛ مجید رضا کیانی فریز؛ محمود باصفا؛ غلامرضا نبوی

14.

تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی برگ‌های کنوکارپوس به صورت خشک و سیلو شده

دوره 11، شماره 43، شهریور 1401، صفحه 13-24
عزیز کردونی؛ بهاره طاهری دزفولی؛ سید مجید حسینی؛ لیلا بهبهانی؛ حسن فضائلی؛ علی رضا آقاشاهی؛ عبدالصاحب عبایانی

15.

تعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر

دوره 5، شماره 18، خرداد 1395، صفحه 47-54
بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ عزیز کردونی

16.

مطالعه قابلیت سیلو شدن علوفه آرتیچوک و اثر افزودن سطوح مختلف ملاس بر خصوصیات سیلویی آن

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 41-50
نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن فضائلی

17.

مقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده

دوره 4، شماره 14، خرداد 1394، صفحه 59-64
ابراهیم فروغی نیا؛ غلامعلی صنیعی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب