آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,734
تعداد مقالات31,159
تعداد مشاهده مقاله30,696,104
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,512,566

1.

Quality enhancement in refrigerated tiger tooth croaker (Otolithes ruber) fillets using chitosan coating containing green tea extract

دوره 18، شماره 2، تیر 2019، صفحه 224-241
Ainaz Khodanazary؛ Amir Parviz Salati؛ Somayeh Bohlouli؛ Mitra Mohammadi؛ Ehsan Sadeghi

2.

اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 13-26
سید حسن جلیلی؛ ناصر صداقت؛ فاطمه نوغانی

3.

استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 197-212
فاطمه محمد پور؛ حسن درمانی کوهی؛ اردشیر محیط؛ محمدمهدی سوهانی

4.

تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال

دوره 32، شماره 3، مهر 1398، صفحه 97-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری

5.

تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)

دوره 32، شماره 3، مهر 1398، صفحه 118-123
نجمه شیخ زاده؛ شلاله موسوی

6.

مطالعه اثرات حفاظتی سطوح مختلف عصاره چای سبز (Camellia sinensis) در یک دوره اسپرماتوژنز بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم خروس

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 71-82
سید کمال هاشمیان؛ مرتضی مهری

7.

مقایسه‌‌‌‌‌‌‌‌ تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز(Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری دریخچال

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 95-109
حلیمه آلبوغبیش؛ آی ناز خدانظری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب