آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,944,066
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,239,971

1.

اثر تیمار کلشی‌سین و القای پلی‌پلوئیدی، بر اجزای عملکرد و برخی ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی Lavandula stricta Delile

دوره 36، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 572-589
حبیبه نوری داشلی‌برون؛ سارا خراسانی نژاد؛ سیدجواد موسوی زاده؛ محمدحسین میرجلیلی

2.

اثر محرک‌های ‌اسید سالیسیلیک، متیل‌جاسمونات و NaCl بر ترکیب‌های بیوشیمیایی کالوس استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) در محیط‌کشت‌های جامد و مایع

دوره 35، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 731-744
مارال سلملیان؛ عظیم قاسم نژاد؛ کامبیز مشایخی

3.

ارزیابی ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برگ گونه‌های مختلف گل‌ ماهور (Verbascum L.) در استان آذربایجان‌غربی

دوره 36، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 466-482
سونیا امینی؛ عباس حسنی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ رامین ملکی

4.

ارزیابی تنوع فیتوشیمیایی در جمعیت‌های سالیکورنیا (Salicornia iranica Akhani) رشدکرده در اطراف دریاچه ارومیه

دوره 35، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 471-482
محمد آقایی؛ عباس حسنی؛ حسین ناظمیه؛ بابک عبدالهی مندولکانی

5.

برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.)

دوره 34، شماره 3، مهر 1397، صفحه 287-306
راویه حیدری؛ نادعلی باقری؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ حمید نجفی زرینی

6.

بررسی برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه دارویی چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت تأثیر سیستم‌های مختلف تغذیه‌ای و آب آبیاری

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 928-940
بهاره پارسامطلق؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی؛ ذبیح اله اعظمی ساردویی

7.

بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 1-14
محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزاد بخت؛ مهدی کاشانی نژاد

8.

بررسی تنوع فنوتیپی میزان فنل کل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی توده‌های بومی ریحان (Ocimum basilicum L.) ایران

دوره 30، شماره 2، خرداد 1393، صفحه 283-291
محمد آقایی؛ عباس حسنی؛ رضا درویش‌زاده

9.

بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی میوه جمعیت‎های مختلف نسترن ‌کوهی (Rosa canina L.) در استان لرستان

دوره 35، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 512-526
ابوذر علیزاده؛ امین سلاح ورزیان؛ علی دولتشاه؛ حسن مومیوند؛ حامد عینی نرگسه

10.

پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه های بذری درگزی و رویشی پیرودوارف گلابی به کاربرد ملاتونین در شرایط تنش خشکی

دوره 37، شماره 4، دی 1400، صفحه 453-470
مرتضی ابتدائی؛ کاظم ارزانی؛ حمید عبدالهی

11.

تأثیر اتفون، اتانول، براسینواستروئید و هرس برگ بر ویژگی‌های کمی و کیفی انگور رقم یاقوتی سیاه در شرایط محیطی داراب

دوره 33، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 185-202
عباس میرسلیمانی؛ حسین امین؛ سعید عشقی

12.

تاثیر آلودگی به مگس میوه زیتون بر کمیت و کیفیت روغن ارقام مختلف زیتون

دوره 1، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 21-31
عارف معروف؛ محمدرضا عباسی مزدهی؛ علی اکبر کیهانیان؛ محمدولی تقدسی

13.

تأثیر زمان، دما و شرایط نگهداری بر برخی صفات فیتوشیمیایی و فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی علف‌چشمه (Nasturtium officinale L.)

دوره 31، شماره 5، آذر 1394، صفحه 776-788
محمدرضا حسندخت؛ سجاد جعفری

14.

تاثیر شرایط رویشگاه بر برخی متابولیت‌های ثانویه، رنگدانه‌های فتوسنتزی، یون‌های معدنی و فعالیت آنتی-اکسیدانی سیاه‌تاغ (Haloxylon aphyllum Iljin)

دوره 27، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 268-277
مهدیه تجملیان؛ حمید سودائی زاده؛ اصغر مصلح آرانی؛ محمد هادی راد؛ محمدعلی حکیم زاده

15.

تأثیر مایه‌کوبی با قارچ Piriformospora indica بر برخی ویژگی‌های رویشی، فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان اسانس گیاه مرزنجوش (Origanum vulgare L. ssp. vulgare)

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 253-265
زهرا اصلانی؛ احد هدایتی؛ عباس حسنی؛ محسن برین

16.

تأثیر محلول‌پاشی سدیم نیتروپروساید، کائولین و پتاسیم بر عملکرد و برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی

دوره 39، شماره 4، دی 1402، صفحه 673-690
افشین توکلی؛ سمانه اسدی صنم؛ آرش روزبهانی

17.

تأثیر مواد بافری و آنتی‌اکسیدانی بر شاخص رشد و خصوصیات بیوشیمیایی ریشه‌های مویین زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss.)

دوره 35، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 977-990
فاطمه ناصری؛ بهمن حسینی؛ لطفعلی ناصری

18.

ترکیب‌های فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی برخی ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) در شرایط آب و هوایی تهران

دوره 30، شماره 3، شهریور 1393، صفحه 315-326
مریم مقدوری؛ کاظم ارزانی؛ داود بخشی

19.

تکرارپذیری مایه‌زنی آزمایشگاهی در سنجش مقاومت میوه نارس گردو به بلایت باکتریائی و ارتباط مقاومت با فنل کل

دوره 31، شماره 4، دی 1394، صفحه 581-594
فریبا موسوی؛ منصوره کشاورزی؛ روح‌اله حق‌جویان؛ عادله سبحانی

20.

خصوصیات مورفولوژیکی و غلظت فنل کل گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت ‌تأثیر منابع مختلف نیتروژن

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 457-474
ارسلان پیروش؛ محمد علی شیخ محسنی؛ فاطمه نژادحبیب وش

21.

مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوه‌های سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچPenicillium expansum عامل کپک آبی سیب

دوره 26، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 419-433
فرودعلی خزائی؛ حسن‌رضا اعتباریان؛ علی روستائی؛ علی علیزاده

22.

ویژگی‌های مورفولوژیک، محتوای پروتئین و ترکیب اسیدهای چرب چند ژنوتیپ‌ برتر گردو (Juglans regia L.) در شمال استان فارس

دوره 33، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 163-184
سعادت ساریخانی؛ کاظم ارزانی؛ قاسم کریم‌زاده؛ عبدالعلی شجاعیان



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب