آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,874
تعداد مقالات32,567
تعداد مشاهده مقاله42,551,173
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,345,270

1.

Effect of Different amounts of Zinc Oxide Nanoparticles on the Performance and Activity of Mucosal Enzymes in Japanese Quail from 1 to 21 Days of Age

دوره 78، شماره 6، بهمن و اسفند 2023، صفحه 1787-1793
F Ahmadi؛ J G Ghaleh Kandi؛ F Rahimi

2.

Investigation of the effect of chamomile flower powder (CFP) on performance traits, lipid profile and morphology jejunum of Japanese quail from 7 to 35 days of age

دوره 79، شماره 4، مهر و آبان 2024، صفحه 769-776
Farhad Ahmadi؛ Khosru Karimipanh؛ Majid Balali

3.

ااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 140، آذر 1402، صفحه 127-138
صالح صالحی؛ امیر علی صادقی؛ احمد کریمی

4.

آبیاری تناوبی روشی ساده برای کاهش اثر آب شور بر عملکرد برنج

دوره 5، شماره 2، اسفند 1402، صفحه 16-19
مجتبی رضایی؛ مرتضی کمالی

5.

آبیاری دقیق و تأثیر آن بر کارآیی مصرف آب در باغهای زردآلو

دوره 27، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 41-52
عزت اله عباسی؛ حسین دهقانی سانیج

6.

اثر آبیاری قطره‌ای، جویچه‌ای و کود شیمیایی در تولید بذر چغندر قند

دوره 26، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 13-27
علی قدمی فیروزآبادی؛ محمد رضا میرزایی؛ سید محسن سیدان

7.

اثر اپیستازی برای عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک در ذرت با استفاده از تلاقی های آزمون سه جانبه

دوره 22، شماره 2، مرداد 1385، صفحه 237-247
فرهاد عزیزی؛ عبدالمجید رضایی

8.

اثرات اسانس آویشن برعملکرد، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 19-30
داود محمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ نیما ایلا

9.

اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 14، خرداد 1394، صفحه 65-74
حسین زادگی میرزایی؛ سید عبداله حسینی

10.

اثرات استفاده ازپسماندکشمش بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه بره‌های نر بلوچی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 229-240
علی اصغر یعقوبی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ سید علیرضا وکیلی

11.

اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عمل‌‌آوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 153-162
علی نوبخت؛ محمدرضا قلعه نویی

12.

اثرات استفاده از چربی‌های اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی در هوای گرم

دوره 5، شماره 19، شهریور 1395، صفحه 9-20
اتابک شاددل؛ علی نوبخت

13.

اثرات استفاده از دانه کینوا خام و عمل‏ آوری شده (Chenopodium quinoa Willd.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم، وضعیت آنتی اکسیدانی و مورفولوژی روده بلدرچین‏های تخم‏گذار

دوره 37، شماره 143، شهریور 1403، صفحه 31-44
کامبیز کامگار؛ شهاب قاضی؛ امیرعلی صادقی؛ علیرضا عبدالمحمدی

14.

اثرات استفاده از دو نوع برنامه محدودیت غذایی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم و هزینه تولید در بلدرچین‌های تخم‌‌گذار ژاپنی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 185-194
تورج غلامی؛ علی نوبخت

15.

اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار

دوره 5، شماره 19، شهریور 1395، صفحه 71-80
علی نوبخت

16.

اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه سویای پرچرب فرآوری شده جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد، اجزای لاشه و لیپیدهای خون در جوجه های نرگوشتی

دوره 10، شماره 39، شهریور 1400، صفحه 41-54
رضا وکیلی

17.

اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 16، مهر 1394، صفحه 19-28
علی نوبخت؛ سیامک قنبری

18.

‌ اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمن‌‌زنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 18، خرداد 1395، صفحه 69-80
سینا دادگر؛ علی نوبخت

19.

اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و پارامترهای خونی مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 35-44
علی نوبخت؛ محمدرضا قلعه نویی

20.

اثرات استفاده از سطوح مختلف یونجه و خارشتر با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 179-192
امید اسدی قدیم؛ علی نوبخت

21.

اثرات استفاده از گیاهان دارویی پونه (.Mentha plugium L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر عملکرد و متابولیت‌های خون در بلدرچین‌های تخم‌گذار

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 3-14
علی نوبخت؛ سهراب آذرفر؛ یوسف مهمان‌‌نواز؛ محمدرضا قلعه نویی

22.

اثرات استفاده از گوانیدینواستیک اسید در جیره‌های کم پروتئین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 37، شماره 144، آذر 1403، صفحه 51-64
سیدمحمدعلی میرحسینی؛ سید ناصر موسوی؛ علی افسر

23.

اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 42، خرداد 1401، صفحه 27-36
احسان رامرودی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

24.

اثرات افزودن اسیدسیتریک و سطح بالای فیتاز به جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و غلظت کلسیم و فسفر خون جوجه‌های گوشتی

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 85-100
سید ناصر موسوی؛ محمد مهدی ریحانی؛ فرهاد فرودی؛ کاظم کریمی

25.

اثرات اقتصادی کولتیواتور کج ساق در تولید محصول چغندرقند

دوره 36، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 47-55
علی اکبر صلح جو؛ ابراهیم زارع؛ محسن بذرافشان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب