آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,949,249
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,241,200

1.

اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 177-186
احسان یزدان پناه؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

2.

اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 101-114
محمدحسین رجایی؛ محمد دانشی؛ حسین واعظی

3.

اثر پیش تیمار اسمز- اولتراسونیک و خشک ‌کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 67-82
زهره کرمی؛ قاسم یوسفی؛ زهرا امام‌جمعه

4.

اثر پیش تیمار اسمز- اولتراسونیک و خشک ‌کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 67-82
زهره کرمی؛ قاسم یوسفی؛ زهرا امام‌جمعه

5.

ارزیابی غلظت فلزات در بافتهای مختلف جرد ایرانی با استفاده از روش آماری تجزیه به مؤلفه‌های اصلی (PCA)

دوره 28، شماره 4، دی 1394، صفحه 10-17
امیرحسین حمیدیان؛ منوچهر خزاعی؛ افشین علیزاده شعبانی؛ سهراب اشرفی؛ سیدعلی اصغر میرجلیلی؛ عصمت اسمعیل زاده

6.

بررسی اثر روش های مختلف کاشت و سطوح مختلف توزیع هورمون ها بر آناتومی برگ پرچم ژنوتیپ های برنج تحت تنش شوری در شمال خوزستان

دوره 34، شماره 3، آبان 1400، صفحه 29-1
کاوه لیموچی؛ سید عطاءاله سیادت

7.

بررسی برخی عناصر فلزی (Al, V, Ni, Zn, Tl, Sn) در بافت‌های مختلف ماهی کفال طلایی (Liza aurata) و ارتباط آن با جنسیت و شاخص‌ وزن و طولی

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 37-46
محمد بهروز؛ مهرنوش نوروزی

8.

بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلی‌ساکارید خارج سلولی بر ویژگی‌های رئولوژیک ماست هم‌زده

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 151-164
صحرا فرهادی

9.

بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 21-42
شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ محبت محبی؛ فریده صالحی پور

10.

بررسی رابطه بین فسفر قابل جذب و برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی خاک در مراتع و اراضی ناحیه آبسرد (شهرستان دماوند)

دوره 18، شماره 3، آذر 1390، صفحه 498-504
مریم دادگر؛ مسعود علیها؛ سیده انسیه فرامرزی

11.

بررسی کیفیت علوفه‌ای چهار گونه مرتعی از خانواده کاسنی (مطالعه موردی مراتع بافت در استان کرمان)

دوره 25، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 735-747
پیروز شاکری؛ حسن فضائلی؛ احمد پورمیرزایی؛ سید حمید مصطفوی

12.

ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 75-86
محمداسماعیل نصرآبادی؛ مهدی نیکفرجام

13.

همبستگی قرائت‌های دستگاه القاءگر الکترومغناطیس (EM38) با برخی ویژگی‌های فیزیکی خاک در شرایط شور

دوره 28، شماره 1، شهریور 1393، صفحه 197-207
محمدحسن رحیمیان؛ محمدرضا نوری امامزاده‌ئی؛ سیدحسن طباطبائی؛ علی‌محمد قائمی‌نیا



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب