آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,091,773
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,247,701

1.

An investigation on the use of Prosopis juliflora pods as a carbohydrate source supplemented with probiotics in the diet of Labeo rohita fingerlings

دوره 17، شماره 2، تیر 2018، صفحه 327-345
Sandeep Chovatiya؛ Sujata Bhatt؛ Amita Shah؛ Prabhat Dube

2.

Growth performance of Indian minor carp Labeo bata fed varying inclusions of fermented fish-offal and mulberry leaf meal based-diets

دوره 14، شماره 3، مهر 2015، صفحه 567-582
K Mondal؛ A Kaviraj؛ P.K Mukhopadhyay

3.

Producing fish sauce from Caspian kilka

دوره 8، شماره 2، مهر 2009، صفحه 155-162
A. Koochekian Sabour؛ S. Moini

4.

Use of Bentofeed and Persian Melon Peel Biochar in the Decolorization of Water Contaminated with Methylene Blue and their Effects on In vitro Ruminal Fermentation

دوره 76، شماره 2، شهریور 2021، صفحه 335-344
M Kazemi؛ A Mokhtarpour

5.

اثرات مکمل کروم آلی و نوع منبع انرژی جیره بر عملکرد گاوهای هلشتاین در دوره انتقال

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 25-32
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

6.

اثر استفاده از سطوح مختلف ساپونین بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیری، جمعیت پروتوزوآی شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی در گوسفندان نر بلوچی

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 241-256
محمد مهدی محقی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن کاظمی؛ آمنه اسکندری تربقان

7.

اثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفه‌ای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.)

دوره 36، شماره 138، خرداد 1402، صفحه 39-50
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

8.

اثر یک ترکیب اوره آهسته رهش تولید شده بر تولید گاز، تخمیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فعالیت آنزیمهای میکروبی با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 279-290
ایوب عزیزی؛ افروز شریفی؛ حسن فضائلی

9.

افزایش تولید سورفکتین در باکتری Bacillus subtilis UTB96 با استفاده از بهینه‌سازی فرایند فرمانتاسیون

دوره 5، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 13-26
سحر کشاورزی؛ مسعود احمدزاده؛ سعید میرزایی؛ کیوان بهبودی؛ مژگان بنده‌پور بنده‌پور

10.

تأثیر برخی ضایعات و فرآورده‌های جانبی صنایع غذایی بر رشد و فعالیت حشره‌کشی Bacillus thuringiensis

دوره 9، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 1-12
وهاب دست پاک؛ رسول مرزبان؛ سهراب ایمانی؛ مریم کلانتری

11.

تأثیر تغذیه کنجاله کلزای تخمیری بر کاهش جمعیت سالمونلا در جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 121-132
امین عشایری زاده؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سعید زره داران

12.

تاثیر تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و ریخت شناسی پرز‌های ایلئوم جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 349-366
محسن رجب زاده نسوان؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ امید عشایری زاده؛ مرتضی خمیری

13.

تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخم‌‌مرغ در مرغ‌های مادر گوشتی

دوره 36، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 29-44
بهروز دستار؛ محمد طاهری؛ امید عشایری زاده؛ رضا میرشکار

14.

تأثیر جیره های حاوی ضایعات ماهی تخمیری بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 75-86
اکرم شبانی؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران

15.

تأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خون

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 17-30
اکرم شبانی؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران

16.

تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 53-66
مجتبی فلاح؛ بهروز دستار؛ فرزانه گنجی؛ امین عشایری زاده

17.

تأثیر هسته خرمای تخمیر شده با آسپرژیلوس نایجر و باسیلوس سابتیلیس بر عملکرد، خصوصیت لاشه و جمعیت میکروبی ایلئومی در جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 203-220
ناصر محمودنیا؛ بهروز دستار؛ جواد بیات کوهسار؛ امید عشایری زاده

18.

تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای ازت ارقام مختلف گندم ایران با و بدون فرآوری در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 209-220
محمدرضا زبده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ بهروز بهرام نژاد

19.

تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای برگ تربچه در تغذیه نشخوارکنندگان در شرایط آزمایشگاهی

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 49-60
ایوب عزیزی؛ زهرا امینی فرد

20.

تولید اتانول زیستی از ضایعات نان با هیدرولیز آنزیمی و تخمیر با مخمر ساکارومایسس سرویزیه

دوره 21، شماره 75، آذر 1399، صفحه 47-64
سمانه ترابی؛ سیدرضا حسن بیگی؛ بهزاد ستاری؛ برات قبادیان

21.

تولید سْس از کیلکای دریای خزر به روش سنتی و صنعتی با استفاده از آنزیم ها و باکتری های پروتئولیتیک

دوره 12، شماره 2، شهریور 1382، صفحه 79-94
سهراب معینی؛ انوشه کوچکیان صبور

22.

فراتحلیل: بررسی تأثیر نانو ذرات مواد معدنی بر برخی از فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 59-73
الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن کاظمی؛ رضا توحیدی

23.

کاهش گلوکوزینولات ها در کنجاله کلزا به روش تخمیر حالت جامد و اثرات آن بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 3-16
امین عشایری زاده؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سعید زره داران

24.

مقایسه اثر کنجاله کنجد خام و فرآوری شده به روش تخمیر حالت جامد بر عملکرد، خصوصیات لاشه و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 147-158
آیدا مظاهری؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ امید عشایری زاده

25.

ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 35-46
سید علی جعفرپور؛ عاطفه علی نژاد؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب