کلیدواژه‌ها = خصوصیات لاشه
تعداد مقالات: 8

1

اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی

دوره 4، شماره 16، پاییز 1394، صفحه 29-38
فرشید خیری؛ سمیرا فتح الهی

2

اثر غلظت مواد مغذی جیره روی عملکرد رشد، اجزای لاشه و خصوصیات منحنی رشد جوجه بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 29، شماره 113، زمستان 1395، صفحه 123-134
سعید احدی؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده

3

اثر منابع مختلف پودر چربی و فسفر بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی نر

دوره 30، شماره 117، زمستان 1396، صفحه 41-54
مهدی صوفی محمدی؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

4

تاثیر چرای مستقیم گیاه کامل جو بر عملکرد و خصوصیات پرواری بره‌های دالاق

دوره 30، شماره 117، زمستان 1396، صفحه 141-150
تقی قورچی؛ سیدمحمدمهدی سیدالموسوی؛ ابراهیم زینلی؛ زهره کریمی؛ آشور محمد قره باش

5

تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، بهار 1395، صفحه 67-80
سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور؛ سارا بهشتی

6

تأثیرسطوح مکمل فسفولیپیدی و نوع منبع روغن برعملکرد و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 47-58
علی محمد حسینی؛ فرشید خیری؛ مرتضی کرمی؛ یاسر رحیمیان

7

تأثیر مکمل‌های آلی و معدنی روی بر فراسنجه‌های رشد، خصوصیات لاشه و سرم بره‌های سنجابی

دوره 31، شماره 121، زمستان 1397، صفحه 77-90
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ سعیده کاظمی؛ محمد مهدی معینی؛ زهرا نیکو صفت

8

مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجارتی جوجه گوشتی موجود در ایران در شرایط مدیریت تغذیه ای مختلف

دوره 29، شماره 111، تابستان 1395، صفحه 25-34
هوشنگ لطف الهیان؛ سید عبدا... حسینی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.