آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,839
تعداد مقالات32,219
تعداد مشاهده مقاله41,151,420
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,386,012

1.

Effect of feeding and male presence on some biological characteristics of female Trichogramma brassicae (Hymenoptera: Trichogrammatidae)

دوره 29، شماره 2، اسفند 1388، صفحه 1-11
B. Hatami؛ A. Karimi Malati

2.

اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 32، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 95-105
سمیه کیانی شاهوندی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مژگان خدادادی

3.

اثرات برخی از عوامل بیوشیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین روده و ضمائم پیلوریک کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) برای جلوگیری از پدیده هضم دیواره شکمی در محیط in vitro

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 53-62
عباس زمانی؛ مسعود رضائی؛ رسول مدنی

4.

اثرات تغذیه‌ای کیتوزان روی لاروهای سنین سوم و پنجم کرم غوزه پنبه، Helicoverpa armigera (Lep.; Noctuidae)

دوره 7، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 1-22
سمیرا کمری حاجی شوره؛ محسن یزدانیان؛ محمد حسن سرایلو

5.

اثرات جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia foetida) بجای پودر ماهی بر عملکرد رشد، کارآیی غذا و میزان بازماندگی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare)

دوره 5، بهار و تابستان 1400، خرداد 1400، صفحه 43-57
مریم نمایی کهل؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ ایمان حیاتی

6.

اثرات دفعات غذادهی بر رشد، بازماندگی و کیفیت آب حوضچه‏های پرورش میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

دوره 19، شماره 4، خرداد 1390، صفحه 129-136
حسن مرادی زاده فرد؛ محمد سوداگر؛ سعید گرگین؛ علی اکبر پاسندی

7.

اثرات سطوح اسید‌های بوتیریک و پروپیونیک جیره بر شاخص‌های رشد و فلور میکروبی روده ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)

دوره 33، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 109-117
شاپور مهرجویان؛ سعید ضیایی‌نژاد؛ منصور طرفی موزان‌زاده؛ لاله موسوی دهموردی

8.

اثرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر توان تولید میگوی سفید هندی (Penaeus indicus، Milne Edwards)

دوره 11، شماره 3، مهر و آبان 1381، صفحه 39-62
عبدالمحمد عابدیان؛ قباد آذری تاکامی؛ علی نیکخواه؛ چیروز بن سعد؛ جاسم غفله مرمضی

9.

اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین

دوره 16، شماره 3، دی 1386، صفحه 81-90
حسینعلی زمانی کیاسج محله؛ مهوش هادوی؛ مجید رضا خوش خلق

10.

اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 7-12
سمیه حسن پور لسکوکلایه؛ محمد پوردهقانی پیشکناری؛ حبیب وهاب زاده؛ محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ رضوان اله کاظمی

11.

اثر تیمارهای مختلف کودی در افزایش توان تولید چوب صنوبر

دوره 22، شماره 3، آذر 1393، صفحه 550-557
ابراهیم لشکربلوکی؛ علیرضا مدیررحمتی؛ احسان کهنه؛ رضا باقری؛ سیدعبداله موسوی کوپر؛ سیده زهرا سیدجوادی

12.

اثر جایگزینی پودرگاماروس با بخشی از پودر ماهی کیلکای دریای خزر بر عملکرد رشد، ضریب تبدیل غذایی و بقاء بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 63-74
عظیم عظیمی؛ سید عباس حسینی؛ محمد سوداگر؛ حسن اصلان پرویز

13.

اثر چربی گیاهی جیره غذایی بر ساختار سکوم‌های گوارشی بچه ماهیان آزاد خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 20، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 111-122
سهیلا فلاح؛ صابر خدابنده؛ حلیمه رجبی؛ جمشید امیری مقدم

14.

اثر راهبردهای تغذیهای بر عملکرد رشد، شاخص‌‌های هماتولوژیک و پارامترهای بیوشیمیایی مولدین نر قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 32، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 1-15
محمد محمدی؛ بهرام فلاحتکار؛ میرمسعود سجادی؛ عرفان اکبری نرگسی

15.

اثر روتبفر غنی شده با بتائین و غذای کنسانتره حاوی بتائین روی رشد، بازماندگی و مقاومت به استرس در لاروهای میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus)

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 1-10
محمد اسدی؛ قباد آذری تاکامی؛ میرمسعود سجادی؛ مریم معزی؛ محمد نیرومند

16.

اثرسطوح متفاوت جایگزینی پودر شفیره کرم ابریشم به جای پودر ماهی در رشد، بقاء و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 19، شماره 2، شهریور 1389، صفحه 77-84
میثم طاولی؛ متین شکوری؛ عباسعلی مطلبی؛ حامد قلی پور نوذری؛ سمیرا ناصری

17.

اثر شوینده ها بر تغذیه دافنی ماگنا (Daphnia magna)

دوره 7، شماره 4، بهمن و اسفند 1377، صفحه 55-68
مریم فلاحی؛ محمد پیری

18.

اثر لسیتین جیره بر شاخص‌های رشد و ویژگی‌های خونی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baeri Brandt 1869)

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 143-154
اسماعیل نجفی پور مقدم؛ بهرام فلاحتکار؛ محمد رضا کلباسی

19.

اثر متقابل سلنیوم و چربی جیره بر ترکیب اسید چرب بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 107-116
جعفر کریم زاده؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ قاسم کریم زاده

20.

اثر محلول پاشی نیتروژن و تراکم بذر بر عملکرد دانه و علوفه سبز جو (رقم مهتاب)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1403، صفحه 72-80
مهرداد محلوجی؛ مهرداد جناب

21.

ارزیابی برخی جنبه‌های اکوفیزیولوژیک گوشاب (.Potamogeton nodosus Poir) در واکنش به سطوح مختلف کود، رقم برنج و غرقاب

دوره 14، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 43-58
بیژن یعقوبی؛ محمد مهدی فانوسچی؛ فرزین پورامیر؛ حمید رحیمیان مشهدی؛ المیرا محمد‌وند؛ مصطفی اویسی

22.

استفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوساله‌های‌ نر پرواری گاومیش

دوره 5، شماره 18، خرداد 1395، صفحه 39-46
ابراهیم فروغی نیا؛ محمد رضا مشایخی؛ بهاره طاهری دزفولی

23.

استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 13-24
میرحامد سید حسنی؛ محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ تورج سهرابی؛ سمیه حسن پور

24.

استفاده از ناپلیوس آرتمیا ارومیانا Artemia urmiana غنی شده با روغن های حاوی HUFA در پرورش لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 29-40
محمود حافظیه؛ حمیرا حسین پور

25.

یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 175-184
سید مهدی حسینی فرد؛ مراد شاکر خشرودی؛ سیده حوری بیکایی؛ نرمین عزت رحیمی؛ مجید رازقی منصور

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب