آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,019,910
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,334,003

1.

بررسی اثر ویتامین E و سلنیوم آلی به صورت تزریق داخل تخم مرغ بر عملکرد، درصد زنده مانی و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

صفحه 3-16
علی مهماندوئی؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسنی

2.

تجزیه و تحلیل ژنتیکی طول عمر تولیدی و ارتباط آن با صفات تولیدی در گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 17-28
علیرضا شهدادی؛ محمد مهدی شریعتی؛ محمدرضا نصیری؛ سعید زره داران؛ داوودعلی ساقی

3.

مقایسه غلظت های مختلف زرده تخم مرغ و لستین سویا بر عملکرد اسپرم بز مرخز

صفحه 29-40
حمید رضا ناییجیان؛ حسن صادقی پناه؛ رضا مسعودی

4.

اثر افزودن آویشن (.Thymus vulgaris L) به جیره بر پایه ی گندم بر شاخصهای عملکرد رشد، ایمنی و متابولیت های خون جوجه های گوشتی

صفحه 41-54
حیدر زرقی؛ سونیا زکی زاده؛ علی دهقان؛ علی زنگنه

5.

اثر کاربرد بنتونیت سدیم برتولید شیر، قابلیت هضم و مصرف خوراک گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با سیلاژ یونجه آلوده به آفت‌کش فوزالون

صفحه 55-68
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ آمنه اسکندری تربقان؛ یونس اسماعیل جامی

6.

اثر مصرف ملاتونین و بروموکریپتین بر تولید کرک و رشد طولی الیاف بزهای رائینی

صفحه 69-78
جواد رودباری؛ مهناز صالحی؛ اردشیر محیط؛ هدی جواهری بارفروشی

7.

اثرصمغ آنغوزه بر عملکرد و برخی فرا سنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 79-88
ابوالقاسم کرمی؛ نعمت ضیائی؛ امیدعلی اسماعیلی پور

8.

ارزیابی و تحلیل اقتصادی عملکرد بره‌های پرواری تغذیه شده با منابع مختلف روغن در جیره براساس مدل‌ تاپسیس (TOPSIS)

صفحه 89-102
رضا پرور؛ تقی قورچی؛ محمود شمس شرق

9.

تأثیر استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش های لری بختیاری

صفحه 103-114
محسن باقری؛ مرتضی کرمی

10.

ارزیابی ویژگی‌های تراکم‌پذیری ترکیب علوفه-کنسانتره جهت تولید بلوک‌‌‌های خوراک کامل

صفحه 115-126
سیروس فراستی؛ محمد مهدی معینی؛ فردین هژبری؛ حسن فضائلی

11.

برآورد فرصت های اقتصادی هر رأس گاو درگاوداری های کوچک در منطقه زابل

صفحه 127-138
محمود وطن خواه؛ مرتضی کیخاصابر؛ مختارعلی عباسی؛ حسن بانه؛ سعید اسماعیل خانیان

12.

تأثیر نقص شجره بر پیش‌بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت پذیری درجه پوست در گوسفند قره‌گل

صفحه 139-146
سید اکبر شیری؛ مجتبی طهمورث پور؛ مختارعلی عباسی؛ محمد مهدی شریعتی؛ داوود علی ساقی

13.

اثرات کشت مخلوط ذرت با سورگوم بر تولید علوفه، ارزش غذایی و کیفیت علوفه سیلو شده

صفحه 147-160
رضا فیضی؛ عین اله عبدی قزلجه؛ محمود باصفا؛ غلامرضا نبوی نامقی

14.

بررسی سازوکار مولکولی فعال‌سازی سامانه ایمنی گاو با استفاده از داده‌های بیان دیجیتالی لوکوسیت‌ها

صفحه 161-176
الهام بهدانی؛ هدایت اله روشنفکر؛ مصطفی قادری زفره‌ای؛ جمال فیاضی؛ محمد رضا بختیاری‌زاده بختیاری زاده

15.

ارزیابی مدل‌های غیرخطی برای توصیف منحنی رشد در یک گله ازگاومیش‌های استان خوزستان

صفحه 177-192
خدیجه نصاری؛ بهاره طاهری دزفولی؛ سید بابک اسدی

16.

اثر تفاله زرشک و آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 193-204
سعید صابری؛ هادی سریر؛ سید جواد حسینی واشان

17.

بررسی نسبت‌های ایده‌آل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینو استیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های بوقلمون

صفحه 205-218
حمید اسماعیلی؛ سید ناصر موسوی؛ نیما ایلا؛ حامد محمدی

18.

معادلات رگرسیونی به دست آمده از ترکیبات شیمیایی در برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص اسپرس ایران

صفحه 219-230
حسین غلامی؛ عباس گرامی؛ کامران رضایزدی؛ مرتضی رضائی

19.

مطالعه پویش کل ژنومی صفات ترکیبات لاشه در جمعیت F2 حاصل از تلاقی مرغ بومی آذربایجان غربی وسویه گوشتی آرین

صفحه 231-246
علی جوانروح علی آباد؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علی اکبر مسعودی؛ علیرضا احسانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب