آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,022,743
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,153,193

1.

Effects of frozen storage on fatty acids profile, chemical quality indices and sensory properties of Red Tilapia (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) fillets

دوره 12، شماره 2، تیر 2013، صفحه 378-388
B. Karami؛ Y. Moradi؛ A. A. Motallebi؛ E. Hosseini؛ M. Soltani

2.

Effects of incorporation Spirulina platensis (Gomont, 1892) powder in wheat flour on chemical, microbial and sensory properties of pasta

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 410-420
Seyed Saber Mostolizadeh؛ Yazdan Moradi؛ Mohammad Sadiq Mortazavi؛ Abas ali Motallebi؛ Mansoreh Ghaeni

3.

Effects of Mozafati, Piaroum, Zahedi extracts date and their combination on the chemical, microbial and sensory properties of farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets during refrigeration (4˚C)

دوره 19، شماره 3، مرداد 2020، صفحه 1083-1097
M Seifzadeh؛ M Rabbani Khorasgani

4.

Investigation on Natural Color Extraction from Black Tea Waste

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 1-6
Shiva Roofigari Haghighat؛ Ahmad Shirinfekr؛ Reza Azadi Gonbad؛ Ali Seraji

5.

Sensory and quality properties of aquaculture products influenced by insect-based and aquatic-origin diets: A review

دوره 22، شماره 6، بهمن 2023، صفحه 1228-1264
A.R. Shaviklo

6.

Solanum Lycopersicum Phenotypes Juice Food Preservative Potentials: Its Antimicrobial Investigation

دوره 11، شماره 2، آذر 2022، صفحه 239-251
Julianah Moyinoluwalogo Oduwaiye؛ Iyabo Adebowale Dan-Ologe؛ John Abiodun Obadipe؛ Oluwamuyiwa Anthony Ayanshina

7.

The effects of Benthosema pterotum gelatin replacement on physicochemical, textural and sensory properties of pastille

دوره 20، شماره 6، بهمن 2021، صفحه 1609-1625

8.

ارزیابی زنده مانی و تأثیر‏ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی های پنیر کوزه

دوره 14، شماره 3، آذر 1392، صفحه 113-120
فاطمه دهنوی؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی

9.

ارزیابی زنده‌مانی و تأثیر‏ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی‌های پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی)

دوره 14، شماره 3، آذر 1392، صفحه 113-120
فاطمه دهنوی؛ اصغر خسروشاهی‌اصل؛ شهین زمردی

10.

استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 151-166
مارال خوش کیش؛ مریم قراچورلو؛ سمیرا یگانه زاد

11.

بازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندران

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 1-11
محسن احمدوند؛ یزدان مرادی؛ امیررضا شویک‌لو

12.

بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 69-79
قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی

13.

بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 21-42
شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ محبت محبی؛ فریده صالحی پور

14.

بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 147-162
سید وحید لقمانی؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی؛ محمد فاضل

15.

بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه

دوره 5، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 94-82
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ غلامعلی گزانچیان

16.

بررسی تغییرات فصلی ترکیب‌های فنولیک در چای سیاه (Camellia sinensis L.)

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1390، صفحه 57-71
زهرا پوری؛ محمد‌هادی گیویان‌راد؛ سید‌مهدی سیدین‌اردبیلی؛ کامبیز لاریجانی

17.

بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c

دوره 3، پائیز و زمستان 98، اسفند 1398، صفحه 62-73
فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی

18.

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 157-170
علیرضا یوسفی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محسن گواهیان

19.

تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) منجمد

دوره 24، شماره 4، دی 1394، صفحه 195-208
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور؛ یزدان مرادی

20.

تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی

دوره 1، زمستان 96، دی 1396، صفحه 109-118
صغری کمالی؛ علی اصغر خانی پور؛ قربان زارع گشتی؛ فاطمه نوغانی

21.

تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 151-163
سید پژمان حسینی شکرابی؛ امیررضا شویک‌لو؛ اکرم رزمجو

22.

تغییرات کیفی میگوی سرتیز (Metapenaeus affinis) طی نگهداری با تأخیر در یخ‌

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 167-177
بهمن میربلوک؛ جواد قاسم زاده؛ سلیم شریفیان

23.

تولید نوشیدنی فراسودمند نارنج و عسل بر پایه آب ماست

دوره 13، شماره 24، شهریور 1401، صفحه 31-40
مریم اثنی عشری

24.

مقایسه تغییرات کیفی میگوی (Metapenaeus affinis) با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 123-136
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی

25.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب