آمار

تعداد نشریات279
تعداد نشریات سازمان78
تعداد شماره‌ها2,216
تعداد مقالات25,631
تعداد مشاهده مقاله13,909,842
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,156,252

1.

Effects of frozen storage on fatty acids profile, chemical quality indices and sensory properties of Red Tilapia (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) fillets

دوره 12، شماره 2، تابستان 2013، صفحه 378-388
B. Karami؛ Y. Moradi؛ A. A. Motallebi؛ E. Hosseini؛ M. Soltani

2.

Effects of incorporation Spirulina platensis (Gomont, 1892) powder in wheat flour on chemical, microbial and sensory properties of pasta

دوره 19، شماره 1، بهار 2020، صفحه 410-420
Seyed Saber Mostolizadeh؛ Yazdan Moradi؛ Mohammad Sadiq Mortazavi؛ Abas ali Motallebi؛ Mansoreh Ghaeni

3.

Effects of Mozafati, Piaroum, Zahedi extracts date and their combination on the chemical, microbial and sensory properties of farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets during refrigeration (4˚C)

دوره 19، شماره 3، تابستان 2020، صفحه 1083-1097
M Seifzadeh؛ M Rabbani Khorasgani

4.

Investigation on Natural Color Extraction from Black Tea Waste

دوره 9، Special، بهار و تابستان 2020، صفحه 1-6
Shiva Roofigari Haghighat؛ Ahmad Shirinfekr؛ Reza Azadi Gonbad؛ Ali Seraji

5.

Solanum Lycopersicum Phenotypes’ Juice Food Preservative Potentials: Its Antimicrobial Investigation

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 تیر 1400
Julianah Moyinoluwalogo Oduwaiye؛ Iyabo Adebowale Dan-Ologe؛ John Abiodun Obadipe؛ Oluwamuyiwa Anthony Ayanshina

6.

ارزیابی زنده مانی و تأثیر‏ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی های پنیر کوزه

دوره 14، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 113-120
فاطمه دهنوی؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی

7.

ارزیابی زنده‌مانی و تأثیر‏ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی‌های پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی)

دوره 14، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 113-120
فاطمه دهنوی؛ اصغر خسروشاهی‌اصل؛ شهین زمردی

8.

بازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندران

دوره 22، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 1-11
محسن احمدوند؛ یزدان مرادی؛ امیررضا شویک‌لو

9.

بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 69-79
قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی

10.

بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان

دوره 19، شماره 2، پاییز و زمستان 1399، صفحه 21-42
شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ محبت محبی؛ فریده صالحی پور

11.

بررسی تغییرات فصلی ترکیب‌های فنولیک در چای سیاه (Camellia sinensis L.)

دوره 27، شماره 1، بهار 1390، صفحه 57-71
زهرا پوری؛ محمد‌هادی گیویان‌راد؛ سید‌مهدی سیدین‌اردبیلی؛ کامبیز لاریجانی

12.

بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c

دوره 3، پائیز و زمستان 98، پاییز و زمستان 1398، صفحه 62-73
فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی

13.

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم

دوره 22، شماره 1، تابستان 1392، صفحه 157-170
علیرضا یوسفی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محسن گواهیان

14.

تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) منجمد

دوره 24، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 195-208
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور؛ یزدان مرادی

15.

تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی

دوره 1، زمستان 96، زمستان 1396، صفحه 109-118
صغری کمالی؛ علی اصغر خانی پور؛ قربان زارع گشتی؛ فاطمه نوغانی

16.

تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 151-163
سید پژمان حسینی شکرابی؛ امیررضا شویک‌لو؛ اکرم رزمجو

17.

تغییرات کیفی میگوی سرتیز (Metapenaeus affinis) طی نگهداری با تأخیر در یخ‌

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 167-177
بهمن میربلوک؛ جواد قاسم زاده؛ سلیم شریفیان

18.

مقایسه تغییرات کیفی میگوی (Metapenaeus affinis) با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 123-136
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی

19.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی

20.

مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا

دوره 2، زمستان 97، زمستان 1397، صفحه 1-16
معصومه رهنما سنگاچینی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده؛ عظمت دادای قندی



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.