آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,739
تعداد مقالات31,213
تعداد مشاهده مقاله32,691,188
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,639,237

1.

اثرات بسته‌بندی و جاذب اتیلن بر عمر انبارمانی و خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)

دوره 8، شماره 1، خرداد 1386، صفحه 1-12
زهرا شیخ الاسلامی؛ ابراهیم گنجی‌مقدم

2.

اثر روشهای مختلف بسته‌بندی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 30، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 142-157
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ سیدمحمد ابراهیم‌زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی

3.

انتخاب و تعیین میزان عوامل مؤثر بر کیفیت چاپ کاغذهای بسته‌بندی با استفاده از طراحی آزمایش-ها

دوره 29، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 12-22
حسین شهبازی

4.

بررسی اثرات گرمادرمانی، ضدعفونی و بسته بندی بر روی عمر انبارمانی میوة موز رقم کاوندیش1

دوره 6، شماره 2، شهریور 1384، صفحه 39-52
ایران محمدپور

5.

بررسی شرایط بهینه بسته‌بندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری

دوره 14، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 33-44
ابراهیم گنابادی؛ زهره حمیدی‌اصفهانی؛ محمدحسین عزیزی

6.

بررسی کاربرد نانوکامپوزیت‌های پلی‌اتیلن سبک – خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری)

دوره 12، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 51-60
عبدالله همتیان سورکی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی قیافه داوودی؛ سید علی مرتضوی

7.

بهبود چسبندگی مرکب های بر پایه آب فلکسوگرافی بر روی مقوای پوشش داده شده با پلی اتیلن با استفاده از عوامل ارتقاء‌ دهنده‌ چسبندگی سیلانی

دوره 33، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 76-87
علیرضا سوخته سرایی؛ محمد آزادفلاح؛ سعید باستانی

8.

تأثیر برخی مواد افزودنی در بهبود جذب آب و مقاومت‌های کاغذ تهیه شده از خمیرکاغذ کارتن کهنه

دوره 38، شماره 4، دی 1402، صفحه 251-265
سعید مهدوی؛ بهنام غلامپور

9.

تأثیر بسته‌بندی، دما و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی و ضایعات پیاز زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 32، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 14-22
محمدحسین سعیدی‌راد؛ پروین شرایعی؛ سعید ظریف نشاط

10.

تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت ضداکسایشی میوه رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) تحت تأثیر نوع بسته‌بندی و مدت زمان انبارمانی

دوره 38، شماره 3، مهر 1401، صفحه 409-423
فاطمه باباخانی؛ جلال خورشیدی؛ محمدرضا مرشدلو

11.

تولید، بسته‌بندی و نگهداری کشمش

دوره 5، شماره 9، اسفند 1402، صفحه 10-18
کاووس رشمه کریم

12.

راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت

دوره 4، شماره 6، بهمن 1401، صفحه 1-10
فریبا بیات

13.

رهایش ترکیب‌های ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) از فیلم زیست کامپوزیت فعال زئین در مدل‌های غذایی

دوره 32، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 322-332
محبوبه کشیری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری

14.

روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو

دوره 4، شماره 7، اسفند 1401، صفحه 11-20
جابر سلیمانی

15.

عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی

دوره 3، شماره 5، خرداد 1400، صفحه 1-10
کاووس رشمه کریم

16.

کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری

دوره 4، شماره 6، بهمن 1401، صفحه 11-18
محمد علی به آئین

17.

کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری

دوره 4، شماره 6، بهمن 1401، صفحه 19-28
الهام آذرپژوه؛ سودابه عین افشار؛ پروین شرایعی

18.

کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت

دوره 4، شماره 6، بهمن 1401، صفحه 29-36
محمّد علی شیری

19.

کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری

دوره 4، شماره 7، اسفند 1401، صفحه 45-57
پروین شرایعی؛ سودابه عین افشار؛ الهام آذرپژوه

20.

مطالعه رفتار، اولویت‌ها و موانع مصرف‌کنندگان میگو در کشور

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 35-46
عباس نرگسیان؛ سید مهدی اجاق؛ سهیل ریحانی پول؛ علیرضا عالیشاهی؛ افشین عادلی

21.

مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز

دوره 17، شماره 2، مهر 1397، صفحه 15-28
نسیم شاویسی؛ علی خنجری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ یاسر شهبازی؛ رضا تیموری فرد

22.

مهار فیزیکی آفات انباری، بسته‌بندی‌ و دمای مناسب انبارداری خرمای پیارم

دوره 2، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 35-38
ایران محمدپور؛ مجید عسکری

23.

نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی

دوره 3، شماره 5، خرداد 1400، صفحه 29-44
مریم رواقی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب