آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,154
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,808

1.

ارزیابی خواص کیفی و پخت برنج رقم طلوع

دوره 3، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 42-44
عاصفه لطیفی؛ علی مومنی؛ مرتضی نصیری؛ ناهید فتحی

2.

ارزیابی زنده‌مانی و تأثیر‏ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی‌های پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی)

دوره 14، شماره 3، آذر 1392، صفحه 113-120
فاطمه دهنوی؛ اصغر خسروشاهی‌اصل؛ شهین زمردی

3.

استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 151-166
مارال خوش کیش؛ مریم قراچورلو؛ سمیرا یگانه زاد

4.

بازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندران

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 1-11
محسن احمدوند؛ یزدان مرادی؛ امیررضا شویک‌لو

5.

بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 69-79
قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی

6.

بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 21-42
شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ محبت محبی؛ فریده صالحی پور

7.

بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 147-162
سید وحید لقمانی؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی؛ محمد فاضل

8.

بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه

دوره 5، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 94-82
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ غلامعلی گزانچیان

9.

بررسی تغییرات فصلی ترکیب‌های فنولیک در چای سیاه (Camellia sinensis L.)

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1390، صفحه 57-71
زهرا پوری؛ محمد‌هادی گیویان‌راد؛ سید‌مهدی سیدین‌اردبیلی؛ کامبیز لاریجانی

10.

بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره‌ای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c

دوره 3، پائیز و زمستان 98، اسفند 1398، صفحه 62-73
فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی

11.

بهبود شاخص‌های حسی، شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس

دوره 29، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 32-40
مسعود هدایتی فرد؛ محدثه ملاپور؛ مهدی یوسفیان

12.

بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی

دوره 2، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 9-13
علی طالبی؛ احمد شیرین‌فکر؛ کوروش مجد سلیمی

13.

تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند

دوره 17، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 29-40
شهین زمردی؛ مهسا کریمپور سهرقه؛ هما بهمدی

14.

تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 خرداد 1403
منصوره سلیمانی فرد

15.

تأثیر ژل کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری

دوره 14، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 57-68
منصوره سلیمانی‌فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خداییان چگنی؛ گودرز نجفیان

16.

تاثیر سورفا کتانت ها بر کیفیت نان چاپاتی

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1380، صفحه 21-31
بهروز پیرایش فر؛ پ. ها. هاریداس رائو؛ آر. سای منوهر

17.

تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) منجمد

دوره 24، شماره 4، دی 1394، صفحه 195-208
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور؛ یزدان مرادی

18.

تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی

دوره 1، زمستان 96، دی 1396، صفحه 109-118
صغری کمالی؛ علی اصغر خانی پور؛ قربان زارع گشتی؛ فاطمه نوغانی

19.

تعیین ‌عمر انباری ‌چیپس‌ سیب‌زمینی ‌سرخ ‌شده ‌‌در ‌مخلوط‌‌ روغن‌های‌‌ پالم‌ اولئین‌‌ آفتابگردان‌‌ و پنبه‌‌دانه

دوره 7، شماره 4، اسفند 1385، صفحه 59-70
خدیجه خوش‌طینت؛ پرویز کاوسی؛ پروین زندی

20.

تغییرات کیفی میگوی سرتیز (Metapenaeus affinis) طی نگهداری با تأخیر در یخ‌

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 167-177
بهمن میربلوک؛ جواد قاسم زاده؛ سلیم شریفیان

21.

تولید نوشیدنی فراسودمند نارنج و عسل بر پایه آب ماست

دوره 13، شماره 24، شهریور 1401، صفحه 31-40
مریم اثنی عشری

22.

خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ‌های زردآلو و اثر پیش‌تیمار و روش خشک کردن بر کیفیت برگه آن‌ها

دوره 30، شماره 2، تیر 1393، صفحه 153-167
ابراهیم گنجی‌مقدم؛ کاظم مصباحی؛ شهره نیک‌خواه؛ احمد اصغرزاده

23.

مقایسه تغییرات کیفی میگوی (Metapenaeus affinis) با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 123-136
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی

24.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب