آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,883,703
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,754,658

1.

Effects of Metformin on Experimental Varicocele in Rats

دوره 76، شماره 2، شهریور 2021، صفحه 371-384
H Karimi؛ A Asghari؛ A Jahandideh؛ Gh Akbari؛ P Mortazavi

2.

اثرات حفاظتی فلاونوئیدها در مقابل همولیز گلبولی ناشی از رادیکال‌های آزاد

دوره 21، شماره 4، بهمن 1384، صفحه 505-515
صدیقه عسگری؛ غلامعلی نادری؛ نازیلا عسکری

3.

اثر پرایمینگ و فرسودگی بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان در بذر ذرت هیبرید سینگل کراس 704

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 49-63
هانیه سعادت؛ محمد صدقی

4.

اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 179-186
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور

5.

اثر عصاره هیدروالکلی Ceratonia siliqua بر روی کیفیت منی سگ در طول نگهداری در یخچال

دوره 34، شماره 2، تیر 1400، صفحه 120-110
محمد معین سبزه ای؛ علی سلیمان زاده؛ اسماعیل آین

6.

ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 13-26
ندا مالکی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمد موسوی

7.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره رازیانه (Foeniculum vulgare) در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال

دوره 33، شماره 4، دی 1399، صفحه 161-172
محدثه مقامی پور؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ امیرعلی انوار

8.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای هیدورلیز شده از پوسته خرچنگ Portunus segnis

دوره 30، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 65-77
‌‌زینب ‌‌عبادی؛ بابک دوست شناس؛ نسرین سخایی؛ کمال غانمی

9.

اهمیت و تاثیر استفاده از سلنیوم آلی بر عملکرد رشد، تولید، تولید مثل و ایمنی در دام و طیور

دوره 2، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 48-58
احسان اسکوئیان؛ مهدی سالاری پور؛ محمد فاصله جهرمی؛ پریسا شکر یزدان

10.

بررسی اثر آنتی اکسیدان اسانس میوه و سرشاخه Juniperus excelsa subsp. excelsa بر روی سیستم‌های اکسیداتیو

دوره 23، شماره 1، اردیبهشت 1386، صفحه 59-72
صدیقه عسگری؛ احمد امامی؛ محمد رضا شمس اردکانی؛ غلامعلی نادری؛ ساناز اصلانی؛ تقی کشر؛ آتوسا آیرین

11.

بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره گیاه خوشاریزه (Echinophora cinerea) بر روی فیله کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) طی دو شرایط نگهداری

دوره 3، پاییز و زمستان 97، آبان 1397، صفحه 13-24
رضا صفری؛ سید رسول شاه حسینی؛ روح اله جوادیان

12.

بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 87-98
یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

13.

بررسی تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه گلوتامین بر کیفیت منی قوچ عربی طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه سانتی گراد

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 233-242
صالح طباطبائی وکیلی؛ رقیه زیدی؛ مرتضی مموئی؛ خلیل میرزاده

14.

بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 51-63
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان

15.

تأثیر توأم دور آبیاری و ترکیب عناصر پرمصرف بر تغییرات اسانس و ترکیبات شیمیایی زنجبیل (Zingiber officinale R.)

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 73-83
غلامرضا پورشعبان کتشالی؛ غلامعلی اکبری؛ ایرج اله دادی؛ الیاس سلطانی

16.

تأثیر سطوح مختلف عصارة اتانولی گیاه هالوفیت سالیکورنیا (Salicornia persica) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، آنالیز لاشه و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میگوهای جوان پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 30، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 135-147
کامران رضایی توابع؛ سعیده بامری؛ غلامرضا رفیعی؛ زهرا امینی خوئی

17.

تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 93-108
شهین زمردی؛ الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی

18.

تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون

دوره 17، شماره 2، مهر 1397، صفحه 61-78
ساناز مالک؛ زهرا امام جمعه؛ غلامرضا عسگری؛ امیر رضوان خواه

19.

رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 13-26
ندا مالکی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمد موسوی

20.

روش تعیین میزان باقی مانده متا‌بی‌سولفیت سدیم در میگوی سفید غربی(Litopenaeus vannamei) پرورشی برداشت شده

دوره 5، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 39-42
عبدالرضا جهانبخشی؛ الناز عرفانی فر؛ اشکان اژدری

21.

سنجش خواص آنتی اکسیدانی اسیدین (Phallusia nigra) دریای عمان

دوره 33، شماره 2، تیر 1399، صفحه 93-99
علی طاهری؛ زینب باوی

22.

شناسایی ترکیب های طبیعی ناقطبی و نیمه قطبی موجود در خیار دریایی (.Holothuria sp) خلیج فارس و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آنها به روش (Oil Stability Index (OSI

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 13-20
اکبر اسماعیلی؛ نرگس شاه نقی؛ عبدالحسین روستائیان؛ آریا اشجع اردلان؛ منوچهر بهمئی

23.

عملکرد، فعالیت هورمونی و آنتی‌اکسیدانی جوجه های گوشتی تغذیه شده با برگ اکالیپتوس و رزماری در شرایط تنش گرمایی

دوره 11، شماره 43، شهریور 1401، صفحه 63-74
مرتضی کرمی؛ یاسر رحیمیان



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب