آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,396,274
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,276,140

1.

برآورد مولفه های واریانس، روند و پارامترهای ژنتیکی صفت وزن تولد گاوهای هلشتاین در ایران

صفحه 3-10
محمد رکوعی

2.

برآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF)

صفحه 11-20
محمد رضا عبادی

3.

اثرات سطوح مختلف گیاه پونه و پروتئین خام جیره بر عملکرد و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌‌گذار

صفحه 21-32
یاشار آزاد وطن؛ علی نوبخت

4.

تاثیر تغذیه کاه گندم و سیلاژ کاه گندم فرآوری شده با سود، ملاس و دانه گندم‏ ‏ بر عملکرد ‏گاوهای شیرده

صفحه 33-46
ابراهیم قاسمی؛ غلامرضا قربانی خراجی؛ محمد خوروش

5.

تاثیر مصرف ویتامین E اضافی بر عملکرد، کیفیت تخم و برخی فراسنجه‌های خونی در بلدرچین‌های مولد در طول آلودگی کوتاه مدت با سطوح بالای دی‌اکسید تیتانیوم پوشش دار شده با نانو نقره

صفحه 45-56
زینب فیروزی فرد؛ اردشیر شیخ احمدی؛ امجد فرزین پور

6.

خصوصیات تخمیر و ارزش غذایی خردل علوفه ای سیلو شده با و بدون ملاس

صفحه 57-64
عبداله کاویان؛ محمد پاسندی

7.

اثر عوامل ژنتیکی و غیر ژنتیکی موثر بر زنده مانی از تولد تا یک سالگی بره های کردی

صفحه 65-78
داودعلی ساقی

8.

تتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم‏مرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخم‏گذار

صفحه 79-90
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی

9.

بررسی اثر عوامل مدیریت تغذیه بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه

صفحه 91-98
حمید رضا سیدآبادی؛ سید عبدااله حسینی؛ محمد احمدی

10.

تخمین وزن‏ بره‏ های نوزاد با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتال

صفحه 99-104
مهدی خجسته کی؛ مختار علی عباسی؛ عباس اکبری شریف؛ امیر محمد حسنی

11.

تاثیر ترکیبی از عصاره‌های اتانولی آویشن شیرازی و رزماری در جیره بر روی کاهش اثرات آفلاتوکسین B1 در جوجه‌های گوشتی

صفحه 105-116
میلاد منافی؛ مهدی هدایتی

12.

سنجش فعالیت مصرف خوراک در گاوهای شیرده تغذیه شده با جیره‌هایی با اندازه ذرات متفاوت با استفاده از دستگاه ثبت خودکار فعالیت جوشی

صفحه 117-128
سید مهدی کریم زاده؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری

13.

محصول فرعی پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش اول: ذخیره‌سازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم)

صفحه 129-144
پیروز شاکری؛ مرتضی حسینی غفاری؛ حسن فضائلی

14.

بررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات سیلویی علوفه کنگر فرنگی با و بدون اوره و ملاس

صفحه 145-154
مجید صادقیان؛ سید کمال الدین علامه؛ بابک بحرینی نژاد

15.

اثر شاهدانه (Cannabis sativa L.) بر عملکرد، پاسخ ایمنی هومورال، نیمرخ لیپیدی و وضعیت ضداکسیدانی پلاسما در جوجه‌های گوشتی

صفحه 155-164
مهدی بارانی؛ نظر افضلی؛ سید جواد حسینی واشان

16.

تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین در دوره پایانی(42-28 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی

صفحه 165-174
هوشنگ لطف الهیان؛ سید عبدا. حسینی

17.

تأثیر سطوح مختلف انرژی جیرۀ غذایی در دوران پرورش بر عملکرد و صفات تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار در دورة تولید (28-19 هفتگی)

صفحه 175-186
مجتبی وفایی نیا؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ حسن شیرزادی؛ عبدالله اکبریان؛ سعید خلجی

18.

مقایسه تأثیر افزودن اسیدچرب امگا-6 و پودر چربی پالم به جیره فلاشینگ بر بازده تلقیح مصنوعی لاپاراسکوپیک میش های شال

صفحه 187-202
نادر اسدزاده؛ منوچهر سوری؛ محمد مهدی معینی؛ حسن صادقی پناه

19.

مطالعه اثر سطوح مختلف انرژی و لیزین در جیره رشد بر عملکرد بلدرچین ژاپنی

صفحه 203-212
محمد یازرلو؛ سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب