آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,016
تعداد مشاهده مقاله27,174,720
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,168,995

1.

اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی، جذب عناصر و درصد اسانس ریحان رقم کشکنی لولو (Ocimum basilicum cv. Keshkeny luvelou) تحت تنش شوری

دوره 38، شماره 3، مهر 1401، صفحه 464-475
هاجر محمدی؛ محمدرضا پیرمرادی؛ محمد مقدم؛ محمدحسین شمشیری؛ محمد امین میرزاابوالقاسمی

2.

اثر آلفالیپوئیک اسید بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در بافت عضله، کبد و روده‌ی ماهی قزل-آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 29، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 93-104
حجت اله بی نیاز؛ علیرضا سالارزاده؛ شایان قبادی؛ فلورا محمدی زاده؛ امیر حسین اسماعیلی

3.

اثر تنش خشکی روی صفات بیوشیمیایی و ارتباط آن با مرحله رشدی در گیاه خارمریم (.Silybum Marianum L)

دوره 40، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 191-205
مصطفی سارانی ملاک؛ مریم اله دو؛ لیلا مهرآوران؛ حلیمه پیری

4.

اثر روشهای مختلف بسته‌بندی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 30، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 142-157
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ سیدمحمد ابراهیم‌زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی

5.

اثر سیلیسیم‌ بر اجزای عملکرد، برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی زوفا (Hyssopus officinalis) تحت رژیم‌های آبیاری

دوره 31، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 132-149
امین شفیع تالی؛ سارا خراسانی نژاد؛ علیرضا شهبازی

6.

اثر عوامل محیطی دما و pH بر روی میزان ترکیب‌های بیوشیمیایی ریزجلبک Monoraphidium sp.

دوره 37، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 290-299
پریچهر حناچی؛ آسیه آقابابائی؛ مصطفی نوروزی

7.

اثر محلول‏ پاشی اسیدهیومیک بر افزایش قدرت تحمل استویا تحت رژیم‏های مختلف آبیاری

دوره 28، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 281-297
فاطمه زارعی؛ ابوطالب هزارجریبی؛ سارا خراسانی نژاد؛ مهدی ذاکری نیا

8.

اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.

دوره 38، شماره 3، مهر 1401، صفحه 390-408
محمود براتی؛ مجید شریفی راد؛ سعیده سعیدی

9.

استخراج و تعیین ساختار شیمیایی چالکون و فلاونوئیدهای موجود در گلهای Tanacetum parthenium L. و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی آن

دوره 26، شماره 2، مرداد 1389، صفحه 157-167
علی شفقت

10.

استفاده از روش سطح پاسخ به‌منظور بهینه‌سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L.) و ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت

دوره 35، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 644-664
فاطمه سلیمی؛ محمد فتاحی؛ جواد حمزه ئی

11.

بررسی اثر استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 59-72
مریم قادری قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد قربانی

12.

بررسی اثر اسید فولویک و اسید‌ هیومیک بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی در مراحل مختلف برداشت برگ صبر زرد رقم باربادنسیس (Aloe barbadensis)

دوره 4، شماره 1، دی 1400، صفحه 83-67
خدایار همتی؛ نسترن همتی؛ مهرنوش کریمی

13.

بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن‌های خوراکی سویا و آفتابگردان

دوره 27، شماره 3، آبان 1390، صفحه 397-406
امیر عزیزی؛ عبدالمجید عزیزی؛ غلامرضا عزیزی؛ شهره زندی؛ شهاب خاقانی

14.

بررسی برخی خصوصیات آت اکولوژی، اکوفیزیولوژیکی و ریخت‌شناسی گونه دارویی-مرتعی در معرض خطر انقراض چویل ترکمنی (Ferulago subvelutina Rech.f.)

دوره 28، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 325-338
رسول نریمانی؛ محمد مقدم؛ محمد محمودی سورستانی؛ لیلا سمیعی

15.

بررسی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.)تحت تأثیر تراکم گیاهی و کودهای آلی و شیمیایی مختلف

دوره 33، شماره 4، مهر 1396، صفحه 649-662
محمد بهزاد امیری؛ پرویز رضوانی‌مقدم؛ محسن جهان؛ میلاد صالح آبادی؛ نگار ناصری

16.

بررسی پراکنش، خصوصیات فیتوشیمیایی و درصد اسانس جمعیت‌های مختلف چهار گونه جاشیر (Prangos spp.) در شمال‌غرب ایران

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 478-491
زیبا نصیری؛ علیرضا فرخزاد؛ محمد فتاحی

17.

بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند

دوره 20، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 51-68
اوریا فعله گری؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا فرجی

18.

بررسی تغییرات فصلی بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii قبل و بعد مانسون در سواحل شمالی دریای عمان

دوره 30، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 99-110
علی مهدی آبکنار

19.

بررسی تنوع در منشأ بنه زعفران (Crocus sativus L.) براساس عملکرد گل و ترکیب‌های زیست فعال گلبرگ

دوره 35، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 759-773
جلال قنبری؛ غلامرضا خواجویی نژاد

20.

بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss. در مراحل مختلف فنولوژی

دوره 37، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 971-988
مجید شریفی راد

21.

بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و اثر عوامل اکولوژیکی بر پراکنش Salvia aethiopis L. در منطقه هزارجریب بهشهر

دوره 33، شماره 2، تیر 1396، صفحه 256-267
عیسی جعفری فوتمی؛ موسی اکبرلو؛ معصومه مازندرانی؛ محمدرحیم فروزه

22.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ و پوست شاخه گیاه Pterocarya fraxinifolia (Lam.) Spach

دوره 24، شماره 3، آبان 1387، صفحه 374-384
سید محمد نبوی؛ محمدعلی ابراهیم زاده؛ سید فاضل نبوی

23.

بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بره‌موم شهرستان کرج در ماه‌های مختلف و مکان‌های مختلف یک کندو

دوره 07، شماره 12، شهریور 1395، صفحه 7-12

24.

بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 115-130
اکرم شریفی؛ محمد رضا شریفی؛ علیرضا بصیری؛ ریحانه احمد زاده قویدل

25.

تأثیر اتفون، اتانول، براسینواستروئید و هرس برگ بر ویژگی‌های کمی و کیفی انگور رقم یاقوتی سیاه در شرایط محیطی داراب

دوره 33، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 185-202
عباس میرسلیمانی؛ حسین امین؛ سعید عشقی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب